Akcija Vulkana

ANASTAZIJA

Cena: 699,00 din
Cena na sajtu: 559,00 din
Ušteda: 140,00 din (20 %)
Ubaci u listu želja Ubaci u korpu
Šangaj, 1920. godina. Kada Majkl Šeridan uskoči u ledenu reku kako bi spasao mladu ženu koju je slučajno upoznao u jednom noćnom klubu, njegov će se život zauvek izmeniti. Ruskinja Anastazija Romanova neodoljivo podseća na istoimenu princezu, za koju se pričalo da je nekako uspela da preživi užase kojima su revolucionari podvrgli njenu porodicu. Sudbina najmlađe careve kćeri postala je jedna od najvećih misterija svog vremena... Međutim, Majklova Anastazija pati od amnezije i ne seća se ničega pre dolaska u Šangaj. Potraga za Anastazijinim pravim identitetom povešće ih od užurbanih šangajskih ulica do dekadentnog predratnog Berlina, od očaravajućeg Londona u kom caruje nova generacija lepotica koje slušaju džez i igraju čarlston, do mračne zavese iza koje se krije revolucionarna Rusija – sve do opojnog Njujorka neposredno pred slom berze. Majkl je jedini muškarac koji je ikada pomogao Anastaziji a da nije želeo nešto za uzvrat – ali da li je to istinska ljubav koja je dovoljan razlog da se odrekne šanse da živi kao princeza? Smešten u nemirne i romantične dvadesete godine prošlog veka, ovaj raskošan roman priča je o ubistvu i izdaji, kraljevskom skandalu i intrigama – ali i najlepša ljubavna priča ikada ispričana.

Komentari (14)

 • Nina 14 godina ( sada 16 ) 14.04.2017.

  Knjiga koja je opisala vreme posleratnih godina i ljude sa izgubljenim snovima i iluzijama proslih vremena, koji su beznadezno trazili senke proslosti, koje i jesu samo senke.

 • Amber Christensen 31.01.2016.

  Dobro oslikava epohu onima koji se prvi put susrecu sa takvim stivom, ali ocekivala sam mnogo vise od knjie, nije opravdala temu koja joj je data.

 • DD 05.08.2015.

  Knjigu sam procitala za 24h. Ostavila je na mene jak utisak. Posebno me je kraj odusevio. Svima preporucujem!

 • Andri 10.06.2015.

  Knjiga je odlicna! Prica puna sarenolikih osecanja i uverljiva slika zivota nekog davnog vremena. Tople preporuke :)

 • Olga 12.03.2015.

  Hm,podeljeni komentari. Mnogo sam razmisljala da li da poverujem negativnim ili pozitivnim komentarima i na kraju sam odlucila da ga procitam sama i na osnovu toga donesem vlastit sud, i nisam se pokajala PRELEP je. Ovaj roman sadrzi apsolutno sve: istorijske cinjenice, ljubavnu avanturu koja nikoga ne ostavlja ravnodusnog, dobre i kompleksne likove, misteriju tajne Romanovih. 
  Savrsen je :D

 • Dora 28.10.2014.

  Knjiga je veoma uzbudljiva i drzi paznju do poslednje stranice. Iskrena preporuka.

 • Sara 26.09.2014.

  Ja se ne slazem sa onima koji kritikuju ovaj roman i smatram da imaju jako los ukus.Knjiga je izuzetno poucna i zasniva se na istinitim cinjenicama a ne na izmisljotinama kao neke.Tacno je da nije tipican ljubavni roman ali ima dosta ljubavnih scena koje su jako lepo opisane.Sve preporuke :D

 • Mila 26.09.2014.

  Prelep ljubavni roman zasnovan na istinitom dogadjaju isprican sa puno umesnosti i maste.Najsrdacnije preporuke.

 • Ana 26.09.2014.

  Ovo je prvi roman Kolina Falkonera koji sam ja procitala i odusevio me je :D Prelep ljubavni roman kojo nikog nece ostaviti ravnodusnim.Moje najiskrenije preporuke.

 • M. 17.04.2014.

  Slazem se da je knjiga olicenje lake litereture i nimalo mi se nije dopala.

 • jana 14.03.2014.

  mene je bas zainteresovao zivot anastasije romanov posle citanja ove knjige, i razocarala sam se kad sam procitala da je sve preuzeto sa wikipedije i pretvoreno u roman, koji bas i nije nesto ljubavan...

 • m 02.07.2013.

  Jako loše štivo. Uopšte ne opravdava naslov koji obećava. Iskorišćeno poznato ime za dobru prodaju.

 • Ce 31.05.2013.

  Savrsena knjiga, jedna od najboljih . PREDIVNA JE!!!

 • Svetlana 20.02.2013.

  Daleko od toga da je "najlepša priča ikada ispričana". Iskreno, ovo je jedna od lošijih knjiga koje sam pročitala. Očekivala sam mnogo, mnogo više.

Pogledaj sve komentare (14)

Postavite komentar

Knjižare Vulkan zadržavaju pravo objavljivanja komentara (svi komentari prolaze kroz postupak odobravanja). Komentari koje se ne odnose na relevantni artikal, neće biti objavljeni.

NAPOMENA: Sva polja su obavezna.

Neispravan unos CAPTCHA koda. Molimo pokušajte ponovo.