Akcija Vulkana
Knjiga: GRAMATIKA SRPSKOG JEZIKA ZA OSNOVNU ŠKOLU, Autor: Duška Klikovac , ISBN: 9788677817992  | Naslovna strana | Knjižare Vulkan

GRAMATIKA SRPSKOG JEZIKA ZA OSNOVNU ŠKOLU

Cena: 703,00 din
Cena na sajtu: 562,00 din
Ušteda: 141,00 din (20 %)
Ubaci u listu želja Ubaci u korpu
U okviru obeležavanja Godine knjige i jezika Kreativni centar i Vukoba zadužbina izdaju "Gramatiku srpskog jezika za osnovnu školu" prof. dr Duške Klikovac. Vukova zadužbina objavljuje je kao deo "Danice" za 2011. godinu, a Kreativni centar kao svoje posebno izdanje. Ova gramatika odobrena je od strane Ministarstva prosvete Republike Srbije i prihvaćena za štampu od Saveta za jezik Vukove zadužbine. Njena valjanost u praksi već je potvrđena. Prilagođena je zahtevima najnovijeg nastavnog programa, a namenjena đacima i svim onima u Srbiji i dijaspori koji žele da bolje upoznaju srpski jezik i razviju jezičku kulturu.

Komentari (1)

  • igor 10.04.2014.

    Kada se nesto zove `za osnovnu skolu` onda bi trebalo biti prilagodjeno deci. Nalazim da je knjiga neupotrebljiva za skolarce.

Postavite komentar

Knjižare Vulkan zadržavaju pravo objavljivanja komentara (svi komentari prolaze kroz postupak odobravanja). Komentari koje se ne odnose na relevantni artikal, neće biti objavljeni.

NAPOMENA: Sva polja su obavezna.

Neispravan unos CAPTCHA koda. Molimo pokušajte ponovo.