Akcija Vulkana

JEDI MOLI VOLI

Ubaci u listu želja Nema na stanju
U ovoj knjizi nema cmizdravog, religiozno-fanatičnog ili dosadnog trenutka prosto zato što je Gilbertova satirična, zabavna, hrabra, inteligentna i umešna u svojoj vrcavoj prozi. Čitaoci će se smejati i plakati nad njenim smelim i bizarnim doživljajima i profilima izuzetnih ljudi koje susreće... Njena čulna i pustolovna duhovna odiseja zanimljiva je koliko i prosvetljujuća.” – Buklist Elizabet Gilbert je u ranim tridesetim i ima sve što moderna Amerikanka može da poželi – muža, dom, uspešnu karijeru – ali umesto da bude srećna i ispunjena, ona je uplašena i zbunjena. Ovo je uzbudljiva ali i prosvetljujuća priča o tome kako je junakinja ove knjige sve očigledne sinonime za uspeh ostavila iza sebe ne bi li pronašla istinsku sreću. Nakon razvoda i duboke depresije, Gilbertova je odlučila da ispita tri različita aspekta svoje prirode, odmetnuvši se u tri različite kulture: ispitivala je zadovoljstvo u Italiji, duhovnost u Indiji i ravnotežu između zadovoljstva i božanskog na indonežanskom ostrvu Bali.

Komentari (3)

  • Bojana 19.02.2016.

    Knjiga je mnogo bolja nego film po meni,jer u filmu su izostavljeni detalji koji su po meni bitni.Mislim da je sustina sjajna ali da je mnogo razvukla nebitne stvari

  • maja masa 03.10.2013.

    Kniga je duhovna, puna meditacije i ljubavi... OK je ali film je bolji, ipak citacu i nastavak... :)

  • Dragana 19.03.2013.

    Knjiga koja govori o traženju sebe i svog unutrašnjeg mira...preporuka za čitanje.

Postavite komentar

Knjižare Vulkan zadržavaju pravo objavljivanja komentara (svi komentari prolaze kroz postupak odobravanja). Komentari koje se ne odnose na relevantni artikal, neće biti objavljeni.

NAPOMENA: Sva polja su obavezna.

Neispravan unos CAPTCHA koda. Molimo pokušajte ponovo.