Akcija Vulkana

KAKO BIH BEZ TEBE

Cena: 699,00 din
Cena na sajtu: 559,00 din
Ušteda: 140,00 din (20 %)
Ubaci u listu želja Ubaci u korpu
Gabrijel u svom životu ima dva muškarca - oca i prvu ljubav. Jedan od njih je ugledni policajac, a drugi je poznati lopov. Igrom sudbine, obojica su odavno nestali bez traga ostavljajući veliku prazninu u Gabrijelinom srcu. Jednog dana, i to u isto vreme, iznenada se vraćaju u njen život. Oni se međusobno poznaju i u isto vreme mrze toliko da su spremni da izazivaju jedan drugog do smrti. Gabrijel dolazi u situaciju da odbija da bira između čoveka kojeg voli i oca, a najviše bi želela da ih zaštiti, pomiri i podjednako voli do kraja života. Međutim, u nekim sukobima smrt je neizbežna. Jedino ako... Gijom Muso, jedan od najpopularniji francuskih pisaca današnjice, čija su dela prevedena na trideset jedan svetski jezik, knjigom Kako bih bez tebe, ponovo nas podseća šta je uzbudljiva i neizvesna avantura, koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Komentari (10)

 • Katja 23.02.2018.

  Gijomove knjige su limunadice za opustanje mozga, nesto kao americke romanticne komedije. Niceg kvalitetnog, niceg intrigantnog tu nema, samo dosada. Knjige su bestseleri jer vecina ljudi nikad nije procitala kvalitetan roman pa im je to vrhunac umetnosti.

 • Mirjam 01.11.2017.

  Ovo je prva njegova knjiga koju sam procitala, nije mi jasno kako neko moze da kaze da je knjiga fenomenalna, da je odlican triler i tome slicno. Knjiga je dosadna, jedva sam cekala da zavrsim sa citanjem.

 • Petar 09.09.2016.

  Perfektna ljubavna prica!!

 • marina 17.06.2014.

  knjiga je odlicna kakava zanimljiva prica to je prva knjiga koju sam procitala od gijoma sad mora i ostale da procitam.

 • Ema 16.06.2014.

  Ovaj Musov roman je drugaciji od njegovih ostalih dela.Prica ovog romana i njen zaplet je kompleksan i uzbudljiv ali i tezak i tuzan istovremeno.Kada sam pocela da ga citam prica romana me je odvela u svet svetske umetnosti i velikih svetski priznatih slikara da bi se kasnije preusmerila na divnu,dirljivu,romanticnu pricu izmedju dvoje razlicitih naizgled nepomirljivih karaktera glavnih likova.Najtoplije preporucujem :)

 • Jelena 05.12.2013.

  Zbgo ove knjige ja imam zelju da citam ostale knjige presavrsena je

 • Sara 01.02.2013.

  Kniga je fantasticna... Sve pohvale!
  Gijom pise savrsene knjige!

 • Milica 09.12.2012.

  Savršen triler! Toliko sitnih detalja, toliko slučajnosti koje se na kraju poklope. Tako SAVRŠENO napisano! Sve pohvale, Gijom!

 • Smiljana 13.05.2012.

  Knjiga je fantasticna, preporucujem...

 • milojko 25.08.2011.

  Divna knjiga

Pogledaj sve komentare (10)

Postavite komentar

Knjižare Vulkan zadržavaju pravo objavljivanja komentara (svi komentari prolaze kroz postupak odobravanja). Komentari koje se ne odnose na relevantni artikal, neće biti objavljeni.

NAPOMENA: Sva polja su obavezna.

Neispravan unos CAPTCHA koda. Molimo pokušajte ponovo.