Akcija Vulkana

LUDA LJUBAV

Cena: 299,00 din
Ubaci u listu želja Ubaci u korpu
Frenki je savršeno srećna. Srećna je sa svojim dečkom, Hjuom, agentom za nekretnine, i prezadovoljna što joj je karijera konačno u usponu. Srećnom je čini i njen stan i dve mačke, Fred i Džindžer. Sve dok joj Hju ne kaže da on baš i nije – srećan. Treba mu prostora. Prostora u kom, očigledno, Frenki ne treba da bude. Odjednom, Frenki je potpuno očajna. Još kada na poslu dobije otkaz, njen život postaje prava noćna mora. Sve je toliko loše da je jedino rešenje da napusti sve i pobegne – a koje mesto je bolje za zaboravljanje briga od Los Anđelesa. Tamo njena drugarica Rita nastoji da se ostvari kao glumica, a Dorijan živi na spratu i uvek je tu da je zabavi kada joj treba društvo. Na kraju, možda će u svom srcu uspeti da pronađe i mesto za Rajlija, šarmantnog zavodnika, koji bi mogao da joj pokaže šta stvarno znači biti ludo zaljubljena...

Komentari (3)

  • Nina 14 godina 29.06.2015.

    Odlična knjiga, koja nam govori da sreća ne pada s neba, već da se mora protražiti.

  • maja 21.05.2013.

    knjiga je simpaticna, kao i sve knjige Aleksandre Poter.Ona je pisac saljivih romana kojim se covek razonodi uz kraj koji je uvek srecan. ko ne zeli da se previse optereti teskim i ozbiljnim pricama o kojima mora da se razmislja, zaista moze da procita sve njene knjige, a narocito vec prepoznatljivu "Pazi sta zelis...".

  • Sara 01.02.2013.

    Knjiga nema nikakvu umetnicku vrednos, ali kada zelite da se opustite ova knjiga je savrsen izbor!

Postavite komentar

Knjižare Vulkan zadržavaju pravo objavljivanja komentara (svi komentari prolaze kroz postupak odobravanja). Komentari koje se ne odnose na relevantni artikal, neće biti objavljeni.

NAPOMENA: Sva polja su obavezna.

Neispravan unos CAPTCHA koda. Molimo pokušajte ponovo.