Akcija Vulkana

MOĆ ŽUDNJE

Cena: 699,00 din
Cena na sajtu: 210,00 din
Ušteda: 489,00 din (70 %)
Ubaci u listu želja Ubaci u korpu
Nemiri vrele čežnje odvešće Šarlot Dejčeston u zagrljaj šarmantnog stranca sa maskom na licu. On je moćan, neodoljiv, fatalno zgodan lakej koji je privlači i sa kojim će – i to ne protiv svoje volje – biti veoma, veoma bliska na maskenbalu. A onda, tek tako, čarobni neznanac nestaje. Nekoliko godina kasnije, nakon što je Šarlot u velikom stilu debitovala u londonskom visokom društvu, njih dvoje ponovo će se sresti, ali onaj nekada zgodni vragolan više nije lakej. Sada je bogat, ima titulu – i ne seća se Šarlot. Uz sve to, predmet je jednog skandaloznog trača: njegova muškost dovedena je u pitanje. Šarlot, koja možda i previše dobro poznaje silinu njegove strastvenosti, šokirana je tom glasinom koja je uzburkala visoko društvo. Na kraju, sve bi moglo da se završi kao u bajci. Ili ne...

Komentari (9)

 • S.J. 21.04.2016.

  Sve tri knjige od ove autorke su fenomenalne ova prva pogotovo, uzivala sam citajuci. Divna prica, stil pisanja... Za svaku pohvalu.

 • Ana 04.11.2014.

  Izuzetan vanvremenski ljubavni roman,sve pohvale spisateljici.Prelepa dirljiva priča o pronalasku prave vatrene ljubavi,o prvom poljubcu,prvom milovanju...
  PRELEPO :) Sve preporuke :)
  P.S.:Ovaj roman nikoga neće ostaviti ravnodušnog :) Kada suze dame poteku otopiće i najtvrđe srce :)

 • Sara 04.11.2014.

  Ovo je prvi Eloizin roman koji sam čitala i zaista sam dirnuta :) Nesvakidašnja, topla, intrigantna i duhovita priča ispraćena brojnim skandalima i ukradenim poljubcima glavnih aktera. SVE PREPORUKE.

 • Nada 74 07.09.2014.

  Stvarno je knjiga dobra. U planu mi je da pročitam i ostale dve.

 • Danijela 16.08.2014.

  Knjiga je fantastična! Čitajući je prvi put sam se upoznala sa autorkom E.Džejms i apsolutno se zaljubila u način pripovedanja, uvođenja likova, razradu istih... Moguće da je ovo delo ostavilo najjači utisak na mene upravo iz razloga što je prvo njeno, mada su me svi do sada pročitani romani oduševili. Iskrena preporuka za ljubitelje ljubavnih, blago erotizovanih romana! :)

 • Slađana 18.10.2013.

  Nabolja knjiga koju sam pročitala u zadnje vreme!

 • Marijana 29.08.2013.

  Odlicna knjiga, brzo se cita, preporucujem!

 • Jelena 02.08.2013.

  Odlična knjiga, vredi pročitati.

 • Milica 25.01.2013.

  Dobra knjiga, preporucujem je :)

Pogledaj sve komentare (9)

Postavite komentar

Knjižare Vulkan zadržavaju pravo objavljivanja komentara (svi komentari prolaze kroz postupak odobravanja). Komentari koje se ne odnose na relevantni artikal, neće biti objavljeni.

NAPOMENA: Sva polja su obavezna.

Neispravan unos CAPTCHA koda. Molimo pokušajte ponovo.