Akcija Vulkana

POSLEDNJE LJUBAVNO PISMO

Cena: 699,00 din
Cena na sajtu: 559,00 din
Ušteda: 140,00 din (20 %)
Ubaci u listu želja Ubaci u korpu
Novinarka Eli istražuje građu za reportažu i sumnja da će među starim člancima pronaći bilo šta interesantno. Međutim, otkriće jedno pismo iz 1960. godine u kom muškarac traži od voljene da napusti muža − i obreće se usred intrigantne ljubavne veze iz prošlosti, koja je neminovno podseća na sopstvene ljubavne probleme. Godine 1960, Dženifer se budi u bolnici nakon saobraćajne nesreće i ne može ničega da se seti − muža, prijatelja, kao ni sopstvenog života. Međutim, kada se bude vratila kući, pronaći će skriveno pismo i početi da se priseća ljubavnika zarad kog je bila voljna da sve stavi na kocku. Eline i Dženiferine priče o strasti, preljubi i gubitku isprepletene su u ovom duboko dirljivom romanu koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Komentari (6)

 • Marija 18.01.2016.

  Samo cu reci da sam se zaljubila u O`Hare-a ..Knjiga je prelepa ....

 • Jelena 27.07.2015.

  Upravo sam je pročitala i oduševila se. Divna ljubavna priča... Malo je tužan kraj, zaplakala sam.. Svaka preporuka

 • Ana 21.05.2015.

  Upravo procitala i odusevljena sam! Odavno nisam procitala tako lepo upakovanu ljubavnu pricu i toliko interesantnu da ne mozete prestati da je citate. Nepredvidiva i romanticna prica, po kojoj bi trebalo snimiti film.

 • Ana 26.02.2015.

  Prelepa, neobična, ljubavna priča fantastične spisateljice Džodžo Mojes. Sve preporuke.

 • Anita 05.02.2015.

  Po meni, najlepša ljubavna knjiga svih vremena! Potpuno sam opčinjena celom knjigom, pričom, stilom pisanja...
  Svima kojima sam prosledila knjigu su potpuno oduševljeni

 • Milena 25.08.2011.

  Mnogo slatka knjizica! I, moze je citati svako. Nije klasicna ljubavna limunada, vise je kao neki americki film, ljubavna drama. Ljubav starih i ljubav mladih. Mladi pomazu starima da se nadju i spoje nakon dugo godina, a pri tom se upoznaju i otpocinju svoju vezu. Mladost pomaze starost, ljubav na staromodan i moderan nacin. Knjiga za sve!

Pogledaj sve komentare (6)

Postavite komentar

Knjižare Vulkan zadržavaju pravo objavljivanja komentara (svi komentari prolaze kroz postupak odobravanja). Komentari koje se ne odnose na relevantni artikal, neće biti objavljeni.

NAPOMENA: Sva polja su obavezna.

Neispravan unos CAPTCHA koda. Molimo pokušajte ponovo.