Akcija Vulkana

SULTANOV HAREM SULEJMAN VELIČANSTVENI

Cena: 699,00 din
Cena na sajtu: 559,00 din
Ušteda: 140,00 din (20 %)
Ubaci u listu želja Ubaci u korpu
Dramatična, nezaboravna priča o surovosti i strasti, smeštena u velikom haremu Otomanskog carstva. U Konstantinopolju vlada samo jedan čovek: sultan Sulejman Veličanstveni. U srcu njegove palate nalazi se harem, u kojem žive stotine božanstvenih žena – neke od njih su supruge, neke konkubine, a neke samo obične robinje. Među njima je i Gilbehar, sultanova miljenica i majka njegovog naslednika; Đulija, kći jednog italijanskog plemića, oteta kada je pokušala da pobegne iz Venecije sa svojim ljubavnikom; i Hirem, Tatarka iz ruskih stepa. Svaka od ove tri žene je lepa, ali Hirem je najopasnija – beskrupulozna u svojoj želji da vlada haremom a, na kraju, i samim sultanom. Pametna i moćna, ona pažljivo smišlja propast svojih rivalki i umiljava se vladaru, što je stavlja u sam centar carske moći. Upravo će zbog opsednutosti ovom devojkom, Hirem, Sulejman izgubiti saveznike i sinove, a na kraju ostati i bez svoje carske loze. Neodoljiva priča o svetu intriga, senzualnosti i moći, u kojem carstvom ne vladaju ni sila ni politika, već lepe i tajanstvene žene iza zidova harema.

Komentari (5)

 • Sara 12.03.2015.

  Romao me je ODUSEVIO pratila sam i seriju ali po meni je knjiga MNOGO, MNOGO BOLJA.
  SVE PREPORUKE :D

 • Mila 08.07.2014.

  Prelep roman koji opisuje velicanstvenu ljubav izmedju najmocnijeg vladara sveta i prelepe robinje Hurem. Svima preporucujem.

 • Keka 21.11.2013.

  Nisam gledala seriju i dugo sam odbijala da pročitam knjigu, ali moram priznati da sam pogrešila. Knjiga je veoma dobra, opisuje Sulejmana Veličanstvenog i njegov harem na jedan osvežavajući način koji drži pažnju. Mnogo sam naučila uživajući u čitanju ove knjige.

 • mima 05.12.2012.

  obozavam sulejmana.......knjiga je bozanstvena...
  pozdrav

 • biljana 29.05.2012.

  izuzetan roman, vrlo lepo opisuje vreme slavnog sultana, sve karakteristike coveka u usponu, padu, razmsljanju, sukobu licnosti, borbi za poverenje, ljubavi prema zeni, na kraju pad morala, smrt i ostaje da svako zakljuci da li jedna vera, sme sebi da dozvoli sve ove stvari a da ne bude oskrnavljena, ozloglasena...... ili mozda uzvisena.....

Pogledaj sve komentare (5)

Postavite komentar

Knjižare Vulkan zadržavaju pravo objavljivanja komentara (svi komentari prolaze kroz postupak odobravanja). Komentari koje se ne odnose na relevantni artikal, neće biti objavljeni.

NAPOMENA: Sva polja su obavezna.

Neispravan unos CAPTCHA koda. Molimo pokušajte ponovo.