Novosti
01.04.2019.

NE PLAČI ZA MNOM - VULKANOVA KNJIGA NEDELJE

Roman Ne plači za mnom autorke Patriše Vilson Vulkanova je knjiga nedelje i možete je kupiti u svim našim knjižarama sa 20% popusta* u periodu od 01. do 07. aprila 2019. godine.

O romanu:

Romansa, intrige i porodične tajne stapaju se u veličanstvenu priču o istoriji Krita.

Dok planira sopstveno venčanje i sprema se da započne novo poglavlje u životu, Endži je rešena da otkrije tajne iz prošlosti, uprkos majčinom protivljenju. Odlučila je da poseti daleko selo na Kritu u kojem je njena majka odrasla. Tamo je raširenih ruku dočekuje baka koju nikada nije upoznala i pripoveda joj priču o hrabrosti i snazi majčinske ljubavi u najtežim vremenima.

Ali dok Endži sluša bakine neverovatne priče, njen verenik se sve ređe javlja, a tajne koje izlaze na površinu dovešće u pitanje događaj o kojem je tako dugo maštala...

 

O autoru: 

PATRIŠA VILSON je živela u selu Amiras na Kritu, gde je smeštena i radnja knjige. Inspiracija za roman javila joj se kad je u svojoj bašti pronašla mitraljez iz septembra 1943, a veliki deo romana zasnovan je na stvarnim događajima, o kojima su joj pričale starice iz Amirasa, koje ranije nisu govorile javno o svojim iskustvima. Patriša provodi mnogo vremena u Grčkoj. Ne plači za mnom je njen prvi roman.
 

*popust se ne sabira sa Vulkan klub karticom

Sačuvano u omiljne
ROMAN 327140
Romansa, intrige i porodične tajne stapaju se u veličanstvenu priču o istoriji Krita. ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
959,00 RSD
Ušteda 20%
1.199,00 RSD

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara