Uslovi korišćenja i prodaje

Internet prodajno mesto knjizare-vulkan.rs je vlasništvo Knjižara Vulkan d.o.o.

 

Knjižare Vulkan Vam daju mogućnost pristupa svim informacijama objavljenim na sajtu.

Na sajtu, kao i u svakoj našoj knjižari, možete slobodno detaljno pregledati ponudu, kao registrovan posetilac i ostavljati komentare, bez obaveze da nešto kupite.

Upotreba sadržaja koja nije u skladu sa uslovima korišćenja zabranjena je.

Prema Zakonu o zaštiti potrošača (Službeni glasnik RS, br. 62/2014) kupovina preko naše prodajne internet stranice www.knjizare-vulkan.rs smatra se prodajom na daljinu.

Robu koju poručite na našem sajtu možete platiti pouzećem, uplatnicom, karticom ili kao pravno lice. Više o tome možete pročitati ovde.

Kupljenu robu isporučujemo u roku od 5 dana putem kurirski službi Daily Express i DHL, na način kako je to definisano ovde.

Kupac koji potvrdi kupovinu preuzima obavezu plaćanja poručene robe.

Cena robe je izražena je uz svaki artikl.

Cenovni benefiti i prodajni podsticaji (akcijska prodaja) obavlju se u skladu sa uslovima objavljenim na www.knjizare-vulkan.rs

Kupac ima pravo na odustanak od kupovine u roku do 14 dana. Proceduru za odustanak od kupovine možete pročitati ovde.

Kupac ima pravo na reklamaciju koji se sprovodi na osnovu odredbi Zakona o zaštiti potrošača (“Sl.Glasnik RS” br. 62/2014) kao i odredbi Zakona o trgovini (“Sl.Glasnik RS” br. 53/10, 10/2013).

Više o postupku reklamacija pogledajte ovde.
 

Korišćenje sajta knjizare-vulkan.rs

 

Prilikom korišćenja sajta obavezni ste da poštujete važeće zakone i propise. Sadržaj sajta se ne sme modifikovati, distribuirati, reprodukovati, prodavati, kopirati ili na bilo koji drugi način upotrebljavati i činiti dostupnim trećim licima.

Zabranjeno je na sajtu objavljivati materijal kojim se vrši kleveta, povreda prava, koji je uvredljiv, lažan, preteći, vulgaran, pornografski, ili na bilo koji način podstiče na krivično ili protivzakonito delo. Knjižare Vulkan zadržavaju pravo da ovakav materijal uklone sa sajta bez prethodnog upozorenja korisnika.

Zabranjeno je svako lažno predstavljanje i objavljivanje netačnih podataka u vezi sa sajtom ili osobama vezanim za isti.

Zabranjeno je korišćenje sajta u propagandne svrhe.

Zabranjeno je svako korišćenje sajta radi preprodaje robe.

Zabranjeno je postavljanje virusa i svih komjuterskih kodova, datoteka i programa koji na bio koji način mogu oštetiti ili preuzeti kontrolu nad sajtom ili pratećom opremom.

Stranice našeg sajta možete koristiti informativno i za kupovinu sve robe koja je na sajtu  objavljena.

Sajt knjizare-vulkan.rs je prodajno mesto čije je radno vreme svakodnevno 24 sata. Vanredno, prodajno mesto može biti nedostupno zbog tehničkog održavanja ili nepredviđenih okolnosti izvan kontrole Knjižara Vulkan d.o.o.