Novosti
25.02.2019.

POD GRIMIZNIM NEBOM - VULKANOVA KNJIGA NEDELJE

Knjiga Pod grimiznim nebom je Vulkanova knjiga nedelje i možete je kupiti u svim našim knjižarama sa 20% popusta* u periodu od 25.02. do 03.03.2019.

Zasnovana na istinitoj priči o zaboravljenom junaku, Pod grimiznim nebom je epska pripovest o neverovatnoj hrabrosti u jednom od najmračnijih trenutaka istorije.

Pino Lela ne želi da ima ništa sa ratom i nacistima. On je samo običan italijanski tinejdžer, opsednut muzikom, hranom i devojkama, nesvestan da su njegovi bezbrižni dani odbrojani. Kada savezničke bombe unište njegov porodični dom u Milanu, Pino se pridružuje tajnoj mreži koja pomaže Jevrejima da pobegnu preko Alpa i zaljubljuje se u prelepu udovicu Anu. 

Verujući da će ga tako zaštititi i skloniti sa bojnog polja, roditelji ga primoravaju da pristupi nemačkoj vojsci. Međutim, sudbina ima svoje planove: nakon što je povređen, Pino postaje lični vozač generala Hansa Lejersa, jednog od najmisterioznijih i najmoćnijih komandanata Trećeg rajha.   


MARK SALIVAN je napisao 18 romana, uključujući i bestseler serijal Private, koje piše u saradnji sa Džejmsom Patersonom. Dobio je brojne nagrade za svoj rad, uključujući VHSmit nagradu za sveže talente, priznanje za „istaknutu knjigu“ po izboru Njujork tajmsa i priznanje za „najbolju knjigu godine“ po izboru Los Anđeles tajmsa. Odrastao je u Masačusetsu i pohađao Koledž Hamilton, gde je diplomirao engleski jezik, pre nego što se pridružio Mirovnim snagama u zapadnoj Africi. Nakon povratka u Sjedinjene Države, započeo je karijeru u istraživačkom novinarstvu. Kao strastveni skijaš i avanturista, živi u Bozmanu u Montani sa suprugom, zahvalan za čudo svakog trenutka. 

*popust se ne sabira sa Vulkan klub karticom.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara