KNJIŽARE VULKAN

Lanac Knjižare Vulkan nastao je u junu 2010. godine pod sloganom „Erupcija ideja“. Pokrenut je od strane dva ugledna beogradska izdavača "Mono i Manjana" i "Alnari", koji su se kasnije ujedinili u Vulkan Izdavaštvo.
 

U Beogradu se nalazi trinaest od ukupno dvadeset pet knjižara (Kulturni centar Beograda, Ušće Shopping Center, Delta City, TC Merkator, SC Stadion Voždovac, RK Zvezda Zemun, Sremska 2, SC Rajićeva, Bulevar Tašmajdan, Bulevar City Store, SC Big Fashion, Beteks Banovo brdo, Ada Mall). Ostalih dvanaest knjižara nalazi se širom Srbije i to u Nišu, Novom Sadu, Zrenjaninu, Čačku, Kragujevcu, Šapcu, Užicu i Pančevu.

Osnovu naše ponude čine knjige svih domaćih izdavača. Vodili smo se idejom da čitalačkoj publici na jednom mestu ponudimo kvalitetan izbor. Možete birati  beletristiku, stručnu literaturu, popularnu nauku, umetnost, enciklopedijska izdanja, dečje knjige, naučnu i epsku fantastiku, sve što poželite da čitate u zavisnosti od Vaših afiniteta.

Ono što Vulkan čini drugačijim je veliki izbor knjiga na stranim jezicima iz oblasti arhitekture, dizajna, umetnosti, grafičkog dizajna. U prilici ste da pronađete i veliki broj svetskih hitova koji još nisu prevedeni na srpski jezik.

U Knjižarama Vulkan možete pronaći i bogat gift program, kao i papirnu galanteriju, širok izbor kancelarijskog materijala, muziku. 

Knjižare Vulkan potrudiće se da vam pomognu da živite bogatije i zadovoljnije kroz zabavu, obrazovanje i inspiraciju!

 

Broj telefona: 011 2638 605

Adresa: Sremska 2 11000 Beograd

E-mail: info@knjizare-vulkan.rs

Račun: Banka Intesa 106-336484-06

Šifra delatnosti: 4761

PIB: 106614339

Matični broj: 20644834