Dobro došli na karijernu stranicu knjižara Vulkan

Želimo da svakome omogućimo uživanje u knjigama! Postojimo od 2010. godine, a naš slogan je “Erupcija ideja!” Bilo bi nam drago da baš ti postaneš deo naše stvaralačke družine koja je jedinstvena po modernom pristupu knjižarstvu i neprekidnom inoviranju!

Zašto raditi u Vulkan knjižarama?

Mi smo kompanija koja svoje poslovanje zasniva na timskom radu velikog broja pojedinaca uz uvažavanje i vrednovanje njihovih inicijativa. Izazovi sa kojima ćeš se susresti omogućiće ti da se razvijaš, napreduješ i sve to u plemenitom društvu knjiga!

 

Ako želiš da učiš, krase te vrline kao što su odgovornost, vrednoća i posvećenost, stalno ideš korak napred onda smo mi tvoj novi izbor!

Kako bi konkurisao/la za posao, potrebno je da popuniš kontakt formu, a mi ćemo te nakon obavljenog procesa selekcije kontaktirati. Pri konkurisanju naglasi za koju poziciju i grad konkurišeš.

Pozivamo te da doprineseš svojom kreativnošću i inicijativom širenju ideja o novom konceptu knjižarstva.

 

Napomena: Slanjem prijave, kandidat daje pristanak da kompanija njegove lične podatke obrađuje u postupku selekcije u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti i da isti budu sastavni deo baze kandidata kompanije.

PRIJAVU ZA POSAO VRŠITE POPUNJAVANJEM FORME U NASTAVKU.

ZA DODATNE INFORMACIJE PIŠITE NAM NA EMAIL POSAO@KNJIZARE-VULKAN.RS

Izaberi…

Kontakt informacije

Dostupni smo .