Novosti
04.03.2019.

Ogrlica kneginje Tatjane - VULKANOVA KNJIGA NEDELJE

Knjiga Ogrlica kneginje Tatjane je Vulkanova knjiga nedelje i možete je kupiti u svim našim knjižarama sa 20% popusta* u periodu od 04. do 10. marta 2019. godine.

O knjizi:

Velika ruska kneginja i engleski novinar povezani jednom od najvećih misterija svih vremena. 
Ljubav. Slomljeno srce. Medaljon koji skriva tajnu.

Godina 1914. 
Rusija se nalazi na ivici propasti, dok se porodica Romanov suočava sa užasno neizvesnom budućnošću. Velika kneginja Tatjana zaljubljena je u konjičkog oficira Dmitrija, ali događaji dobijaju katastrofalni preokret stavljajući njihovu romansu i živote u opasnost. 

Proleće 2016.
Nakon što je otkrila da je muž vara, Kiti je rešila da pobegne iz Londona u malu brvnaru u Americi, koju je nasledila od pradede. Tamo, na obalama jezera Akanabi, ona otkriva veličanstveni medaljon i kreće na putovanje koje će spojiti prošlost i sadašnjost u nezaboravnoj ljubavnoj priči. 


O autoru:

DŽIL POL je rođena u Škotskoj, a živi u Londonu. Njeni romani su Women and Children First (2012), koji je ušao u uži izbor za nagradu RNA, The Affair (2013) i No Place for a Lady (2015), svrstan u uži izbor za nagradu Love Stories. Džil je pisala o ljubavnim vezama za veći broj novina i časopisa, i povremeno se uspešno bavila spajanjem ljudi. 

 

*popust se ne sabira sa Vulkan klub karticom.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara