Najčešća pitanja
12.10.2017.

Kako mogu da platim svoju porudžbinu?

Na našem sajtu možete platiti na sledeći način.

1. Pouzećem - plaćanje gotovinom prilikom preuzimanja paketa.

2. Uplatnicom - plaćanje na uplatnom mestu (banka, pošta, elektronsko plaćanje). Nakon što se uplata registruje, izdaje se nalog za slanje paketa.

3. Karticom - nakon što odaberete ovu vrstu plaćanja bićete preusmereni na portal banke gde ćete izvršti plaćanje platnom karticom.

4. Plaćanje za firme - nakon što primimo vašu porudžbinu i proverimo stanje poručenih artikala, dobićete predračun na email na osnovu kog vršite plaćanje. Nakon registrovane uplate šaljemo paket na naznačenu adresu. Ukoliko je pravni subjekat korisnik budžetskih sredstava, potrebno je da pošalje sve potrebne podatke za registraciju predračuna.

5. Promo vaučerom - Ukoliko posedujete promotivni vaučer potrebno je da kao vrstu plaćanja odaberete Promo vaučer. U polju Tip promo vaučera iz padajućeg menije odaberite odgovarajuću vrstu vaučera. U polje Broj promo vaučera unesite slovno-numerički kod kako biste iskoristili benefit. Prilikom poručivanja možete iskoristiti više vaučera za jednu kupovinu. Nakon što potrvrdite porudžbinu, na porudžbenici koju dobijete na email biće vam prikazana ukupna vrednost porudžbine. Prilikom isporuke iznos otkupa biće umanjen za vrednost vaučera, a razlku doplaćujete prilikom isporuke u gotovini. Kod je jednokratan i ne može se koristiti više puta. Ukoliko je vrednost porudžbine manja od ukupne vrednosti porudžbine, razlika se ne može iskoristiti za novu kupovinu.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara