Najčešća pitanja
12.10.2017.

Kako mogu da platim svoju porudžbinu?

Na našem sajtu možete platiti na sledeći način.

1. Pouzećem - plaćanje gotovinom prilikom preuzimanja paketa.

2. Karticom - nakon što odaberete ovu vrstu plaćanja bićete preusmereni na portal banke gde ćete izvršti plaćanje platnom karticom.

3. Virmanom za pravna lica - Plaćanje možete izvršiti na osnovu uplatnice koju dobijate u prilogu potvrde porudžbine. Ukoliko vam je potreban predračun, molimo Vas da to naglasite u napomeni. Proizvodi sa Vaše porudžbine biće rezervisani tri radna dana od trenutka poručivanja. Molimo Vas da uplatu izvršite u tom roku. Za uplate nakon isteka ovog roka ne možemo garantovati raspoloživost artikala niti cenu. Paket predajemo kurirskoj službi po prijemu uplate. Budžetski korisnici koji žele da im se izda e-faktura potrebno je da u napomenu unesu JBKJS.

4. Promo vaučerom - Ukoliko posedujete promotivni vaučer potrebno je da kao vrstu plaćanja odaberete Promo vaučer. U polju Tip promo vaučera iz padajućeg menije odaberite odgovarajuću vrstu vaučera. U polje Broj promo vaučera unesite slovno-numerički kod kako biste iskoristili benefit. Prilikom poručivanja možete iskoristiti više vaučera za jednu kupovinu. Nakon što potrvrdite porudžbinu, na porudžbenici koju dobijete na email biće vam prikazana ukupna vrednost porudžbine. Prilikom isporuke iznos otkupa biće umanjen za vrednost vaučera, a razlku doplaćujete prilikom isporuke u gotovini. Kod je jednokratan i ne može se koristiti više puta. Ukoliko je vrednost porudžbine manja od ukupne vrednosti porudžbine, razlika se ne može iskoristiti za novu kupovinu.
5. IPS Skeniraj - Svoju online porudžbinu možete platiti instant plaćanjem, metodom IPS skeniraj. Kada izaberete IPS skeniraj bićete preusmereni na stranicu na kojoj će Vam biti prikazan jednokratan IPS QR kod koji je obezbedila Raiffeisen banka. Aplikacijom mobilnog bankarstva (Mbanking aplikacijom) koju imate instaliranu na svom mobilnom uređaju skeniraćete/preuzećete podatke iz generisanog IPS QR koda i plaćanje obavljate jednostavno, u sigurnom okruženju Vaše banke. Informacija o ishodu plaćanja biće Vam prikazana odmah po završetku obrade ali će Vam biti dostavljena i putem imejla.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara