DOMAĆE RAKIJE I LIKERI DOMAĆE RAKIJE I LIKERI
BEGEN COMERC

DOMAĆE RAKIJE I LIKERI

Šifra artikla: 365906
Isbn: 9788663450509
Izdavač : BEGEN COMERC
"Ova knjiga (priručnik) ima za cilj da upozna čitaoce sa simbiozom probranih alkoholnih pića i lekovitih sastojaka sadržanih u bilju od kojeg se prave biljne rakije i likeri. Zahvaljujći tome, čitaoci će steći znanja o postupku pripremanja najboljih voćnih rakija i likera. U prvom delu knjige nalaze se praktični saveti o: priboru i opremi koji se koriste za pripremanje rakije i likera; postupku izbora baze za likere i rakije; doziranju slatkog u likerima; dodavanju začina za poboljšanje arome i kvaliteta likera i rakija; odlaganju u flaše; o postupku maceracije i vremena potrebnog da piće odstoji pre upotrebe.
Drugi deo knjige se odnosi na bilje koje se koristi u pripremanju rakija i likera. Za svaku bilku dati su sledeći podaci: uobičajeni naziv na srpskom i latinskom, kao i nekoliko alternativnih nazi- va koji su u upotrebi u raznim krajevima. Posle opštih podataka slede recepti za pripremu biljnih likera i rakija. Na osnovu svih datih podataka moguće je sakupljati u prirodi ili gajiti navedene biljke. Kraj ovog dela odnosi se na med kao sastojak za proizvodnju rakija i likera, i na recepte."
0,00 RSD
660,00 RSD
Cena na sajtu: 594,00 RSD
Ušteda: 66,00 RSD
Obavesti me o sniženju
Količinski popust

Dodatnih 10% popusta

na tri i više kupljenih artikala koji nisu na akciji.

 

  • NSZ
Količina: 1 Kom
2
1
Sačuvajte u listi želja
Pomoć
"Ova knjiga (priručnik) ima za cilj da upozna čitaoce sa simbiozom probranih alkoholnih pića i lekovitih sastojaka sadržanih u bilju od kojeg se prave biljne rakije i likeri. Zahvaljujći tome, čitaoci će steći znanja o postupku pripremanja najboljih voćnih rakija i likera. U prvom delu knjige nalaze se praktični saveti o: priboru i opremi koji se koriste za pripremanje rakije i likera; postupku izbora baze za likere i rakije; doziranju slatkog u likerima; dodavanju začina za poboljšanje arome i kvaliteta likera i rakija; odlaganju u flaše; o postupku maceracije i vremena potrebnog da piće odstoji pre upotrebe.
Drugi deo knjige se odnosi na bilje koje se koristi u pripremanju rakija i likera. Za svaku bilku dati su sledeći podaci: uobičajeni naziv na srpskom i latinskom, kao i nekoliko alternativnih nazi- va koji su u upotrebi u raznim krajevima. Posle opštih podataka slede recepti za pripremu biljnih likera i rakija. Na osnovu svih datih podataka moguće je sakupljati u prirodi ili gajiti navedene biljke. Kraj ovog dela odnosi se na med kao sastojak za proizvodnju rakija i likera, i na recepte."
Trenutno nema komentara
Karakteristika Vrednost
Kategorija HRANA I PIĆE
Autor Emil Keršek i Dušan Savković
Težina specifikacija 0.5 kg
Izdavač BEGEN COMERC
Pismo Latinica
Povez Broš
Godina2022
Format24x17
Strana120

Slični proizvodi

Knjiga za sve ljubitelje vina i one koji to žele da budu! Sada imate priliku da u novo...
8.990,00 RSD
“Vino i sedam čula” je jedinstvena knjiga u svetu, jer se po prvi put uspostavljaju nov...
660,00 RSD
Kroz više od 300 ekskluzivnih, autorskih umetničkih fotografija i brojne zanimljive pri...
2.160,00 RSD
2.400,00 RSD
Bilo da ste novi u svetu piva ili pravi ljubitelj tog pića koji želi da sazna što više ...
1.800,00 RSD
Rakija je oduvek u našem narodu važila za lek, a mi kao narod smo se dičili svojom vešt...
8.990,00 RSD
Kako je nastala čokolada, kako je stigla u Evropu, kako su se kroz istoriju menjali teh...
836,00 RSD
Biljna ishrana u funkciji zdravlja i šireg prosperiteta čoveka.
720,00 RSD
800,00 RSD
Ova knjiga je praktični priručnik koji može poslužiti svakkome ko želi da se aktivira i...
405,00 RSD
450,00 RSD
U Rečniku zaljubljenika vina prisećam se samo onoga što znam, što volim, i što u meni b...
891,00 RSD
990,00 RSD
Da li se uspaničite kada vam konobar donese vinsku kartu jer ne razliujete Chardonnay o...
1.800,00 RSD