BEGEN COMERC

DOMAĆE RAKIJE I LIKERI

Šifra artikla: 365906
Isbn: 9788663450509
Izdavač : BEGEN COMERC
"Ova knjiga (priručnik) ima za cilj da upozna čitaoce sa simbiozom probranih alkoholnih pića i lekovitih sastojaka sadržanih u bilju od kojeg se prave biljne rakije i likeri. Zahvaljujći tome, čitaoci će steći znanja o postupku pripremanja najboljih voćnih rakija i likera. U prvom delu knjige nal...  "Ova knjiga (priručnik) ima za cilj da upozna čitaoce sa simbiozom probranih alkoholnih pića i lekovitih sastojaka sadržanih u bilju od kojeg se prave biljne rakije i likeri. Zahvaljujći tome, čitaoci će steći znanja o postupku pripremanja najboljih voćnih rakija i likera. U prvom delu knjige nalaze se praktični saveti o: priboru i opremi koji se koriste za pripremanje rakije i likera; postupku izbora baze za likere i rakije; doziranju slatkog u likerima; dodavanju začina za poboljšanje arome i kvaliteta likera i rakija; odlaganju u flaše; o postupku maceracije i vremena potrebnog da piće odstoji pre upotrebe.
Drugi deo knjige se odnosi na bilje koje se koristi u pripremanju rakija i likera. Za svaku bilku dati su sledeći podaci: uobičajeni naziv na srpskom i latinskom, kao i nekoliko alternativnih nazi- va koji su u upotrebi u raznim krajevima. Posle opštih podataka slede recepti za pripremu biljnih likera i rakija. Na osnovu svih datih podataka moguće je sakupljati u prirodi ili gajiti navedene biljke. Kraj ovog dela odnosi se na med kao sastojak za proizvodnju rakija i likera, i na recepte."
Detaljnije
Količinski popust

Dodatnih 10% popusta na sniženu cenu za tri i više artikala u korpi.

  • NSZ
Obavesti me kada proizvod bude dostupan
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda
Sačuvajte u listi želja
Pomoć
"Ova knjiga (priručnik) ima za cilj da upozna čitaoce sa simbiozom probranih alkoholnih pića i lekovitih sastojaka sadržanih u bilju od kojeg se prave biljne rakije i likeri. Zahvaljujći tome, čitaoci će steći znanja o postupku pripremanja najboljih voćnih rakija i likera. U prvom delu knjige nalaze se praktični saveti o: priboru i opremi koji se koriste za pripremanje rakije i likera; postupku izbora baze za likere i rakije; doziranju slatkog u likerima; dodavanju začina za poboljšanje arome i kvaliteta likera i rakija; odlaganju u flaše; o postupku maceracije i vremena potrebnog da piće odstoji pre upotrebe.
Drugi deo knjige se odnosi na bilje koje se koristi u pripremanju rakija i likera. Za svaku bilku dati su sledeći podaci: uobičajeni naziv na srpskom i latinskom, kao i nekoliko alternativnih nazi- va koji su u upotrebi u raznim krajevima. Posle opštih podataka slede recepti za pripremu biljnih likera i rakija. Na osnovu svih datih podataka moguće je sakupljati u prirodi ili gajiti navedene biljke. Kraj ovog dela odnosi se na med kao sastojak za proizvodnju rakija i likera, i na recepte."
        Trenutno nema komentara
        Karakteristika Vrednost
        Kategorija HRANA I PIĆE
        Autor Emil Keršek i Dušan Savković
        Težina specifikacija 0.5 kg
        Izdavač BEGEN COMERC
        Pismo Latinica
        Povez Broš
        Godina2022
        Format24x17
        Strana120

        Slični proizvodi

        U načinu na koji Pera Samardžija piše o vinu Francuzi bi rekli da se ogleda dobar ukus,...
        Cena 1.259,99 RSD
        Ušteda 10%
        1.400,00 RSD
        Dejan Živkoski Deža (1970) je kao ugostitelj prisutan na sceni od druge polovine osamde...
        Cena 3.465,00 RSD
        Ušteda 10%
        3.850,00 RSD