DOMAĆE RAKIJE I LIKERI DOMAĆE RAKIJE I LIKERI
BEGEN COMERC

DOMAĆE RAKIJE I LIKERI

Šifra artikla: 365906
Isbn: 9788663450509
Izdavač : BEGEN COMERC
"Ova knjiga (priručnik) ima za cilj da upozna čitaoce sa simbiozom probranih alkoholnih pića i lekovitih sastojaka sadržanih u bilju od kojeg se prave biljne rakije i likeri. Zahvaljujći tome, čitaoci će steći znanja o postupku pripremanja najboljih voćnih rakija i likera. U prvom delu knjige nalaze se praktični saveti o: priboru i opremi koji se koriste za pripremanje rakije i likera; postupku izbora baze za likere i rakije; doziranju slatkog u likerima; dodavanju začina za poboljšanje arome i kvaliteta likera i rakija; odlaganju u flaše; o postupku maceracije i vremena potrebnog da piće odstoji pre upotrebe.
Drugi deo knjige se odnosi na bilje koje se koristi u pripremanju rakija i likera. Za svaku bilku dati su sledeći podaci: uobičajeni naziv na srpskom i latinskom, kao i nekoliko alternativnih nazi- va koji su u upotrebi u raznim krajevima. Posle opštih podataka slede recepti za pripremu biljnih likera i rakija. Na osnovu svih datih podataka moguće je sakupljati u prirodi ili gajiti navedene biljke. Kraj ovog dela odnosi se na med kao sastojak za proizvodnju rakija i likera, i na recepte."
Količinski popust

Dodatnih 10% popusta na tri i više kupljenih artikala sa naznačenim količinskim popustom.

  • NSZ
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda
Sačuvajte u listi želja
Pomoć
"Ova knjiga (priručnik) ima za cilj da upozna čitaoce sa simbiozom probranih alkoholnih pića i lekovitih sastojaka sadržanih u bilju od kojeg se prave biljne rakije i likeri. Zahvaljujći tome, čitaoci će steći znanja o postupku pripremanja najboljih voćnih rakija i likera. U prvom delu knjige nalaze se praktični saveti o: priboru i opremi koji se koriste za pripremanje rakije i likera; postupku izbora baze za likere i rakije; doziranju slatkog u likerima; dodavanju začina za poboljšanje arome i kvaliteta likera i rakija; odlaganju u flaše; o postupku maceracije i vremena potrebnog da piće odstoji pre upotrebe.
Drugi deo knjige se odnosi na bilje koje se koristi u pripremanju rakija i likera. Za svaku bilku dati su sledeći podaci: uobičajeni naziv na srpskom i latinskom, kao i nekoliko alternativnih nazi- va koji su u upotrebi u raznim krajevima. Posle opštih podataka slede recepti za pripremu biljnih likera i rakija. Na osnovu svih datih podataka moguće je sakupljati u prirodi ili gajiti navedene biljke. Kraj ovog dela odnosi se na med kao sastojak za proizvodnju rakija i likera, i na recepte."
Karakteristika Vrednost
Kategorija HRANA I PIĆE
Autor Emil Keršek i Dušan Savković
Težina specifikacija 0.5 kg
Izdavač BEGEN COMERC
Pismo Latinica
Povez Broš
Godina2022
Format24x17
Strana120

Slični proizvodi

U načinu na koji Pera Samardžija piše o vinu Francuzi bi rekli da se ogleda dobar ukus,...
Cena 1.259,99 RSD
Ušteda 10%
1.400,00 RSD
Dejan Živkoski Deža (1970) je kao ugostitelj prisutan na sceni od druge polovine osamde...
Cena 3.465,00 RSD
Ušteda 10%
3.850,00 RSD
Bilo da ste novi u svetu piva ili pravi ljubitelj tog pića koji želi da sazna što više ...
Cena 2.200,00 RSD
Rakija je oduvek u našem narodu važila za lek, a mi kao narod smo se dičili svojom vešt...
Cena 9.490,00 RSD
Kako je nastala čokolada, kako je stigla u Evropu, kako su se kroz istoriju menjali teh...
Cena 836,00 RSD
Biljna ishrana u funkciji zdravlja i šireg prosperiteta čoveka.
Cena 720,00 RSD
Ušteda 10%
800,00 RSD
U Rečniku zaljubljenika vina prisećam se samo onoga što znam, što volim, i što u meni b...
Cena 891,00 RSD
Ušteda 10%
990,00 RSD
Da li se uspaničite kada vam konobar donese vinsku kartu jer ne razliujete Chardonnay o...
Cena 2.200,00 RSD
Cena 396,00 RSD
Ušteda 10%
440,00 RSD