Novosti
23.04.2018.

PROMOCIJA KNJIGE ŽIVOT TE ČEKA AUTORKE NEVENE ROZGE

 

Vulkan vas poziva na promociju i potpisivanje romana Život te čeka, naše drage autorke Nevene Rozge.
Promocija će biti održana u nedelju, 22. aprila u 12 časova u knjižari Vulkan Ušće.

O knjizi:

Prikazujući porodičnu priču koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim, Nevena Rozga istovremeno otkriva nepredvidivost ljudske sudbine predstavljene poput bezizlaznog lavirinta u kojem sve vreme naziremo svetlost. U njenom romanesknom prvencu susrećemo junake sklone stalnom preispitivanju sveta oko sebe, jer je to jedini način da spoznaju svet u sebi.

Glavna junakinja ovog romana povešće nas na nezaboravno putovanje. Sa njom ćemo se smejati i plakati, ali i uspeti da pronađemo odgovore na esencijalna životna pitanja. Nastojeći da ukaže na povezanost individualnog i kolektivnog ljudskog iskustva sa metafizičkim i onostranim, Nevena Rozga uspeva da dočara totalitet života.

„Knjiga Život te čeka Nevene Rozge jedna je od najboljih knjiga koje sam u životu pročitao. Inspirisaće vas i nadahnuti više od, čitaocima omiljene, Jedi, moli, voli.“ – Oskan Serdar, autor svetskog bestselera Izgubljena ruža.


NEVENA ROZGA rođena je 1992. godine u Beogradu, gde je završila osnovnu i srednju školu. Vođena željom za putovanjima, upoznavanjem dalekih svetova i drugačijih kultura sa 15 godina odlazi u Šangaj, a zatim u Hong Kong, gde je neko vreme živela. Iako je od rane mladosti gajila ljubav prema književnosti, nakon završene srednje škole upisuje studije psihologije jer je želela da što bolje upozna ljudski um. Narednih deset godina putuje po svetu, živeći u različitim državama. U tome je i pronašla inspiraciju za svoj prvi roman Život te čeka, koji je pisala sedam godina, nastojeći da svu ljubav prema životu pretoči u reči koje će dotaći srca drugih ljudi.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara