Novosti
04.03.2019.

NIKOLA ĐURIČKO U KNJIŽARI ZMAJ NOVINA NOVI SAD

 

Gost naše knjižare Vulkan Zmaj Jovnina u Novom Sadu biće naš poznati glumac Nikola Đuričko koji će predstaviti svoj književni prvenac, Dogodovštine jednog Džonjia. Promocija i potpisivanje knjige za decu zakazani su za sredu, 6. mart u knjižari Vulkan u Zmaj Jovinoj ulici  u terminu od 14 do 15 sati.

Iz dana u dan, iz godine u godinu, pričajući priče svojoj deci Nađi i Đorđu, autor je stvarao čitav jedan novi svet, različit od onog o kom smo navikli da čitamo i slušamo. Baš zbog toga su ove priče tako posebne i neobične! U svetu naširoko poznatih bajki o princezama i prinčevima, vilama i vilenjacima, vitezovima i samurajima, malo je priča poput ovih koje će na dečjem licu izmamiti široke osmehe. Još manje onih koje će taj osmeh zadržati od prve do poslednje stranice, pa čak i kasnije kada se samo pomenu. Ova zbirka kratkih humorističnih priča zapravo i ima jedan jedini cilj – da razvuče što veće osmehe na dečjim licima i da ih što duže sačuva.

U knjizi Dogodovštine jednog Džonija. zakoračite u svet neverovatno maštovitog Džonija, dečaka koji obožava da priča priče. Književni prvenac našeg poznatog glumca Nikole Đurička čine urnebesno duhovite pripovesti i galerija fantastičnih likova. Džonijeve dogodovštine vizuelno su obogaćene ilustracijama našeg poznatog ilustratora i strip-crtača Tihomira Čelanovića. Zbirka od preko trideset priča je duhovita, zabavna, sa komičnim karakterima i namenjena je, kako mlađim, tako i starijim školarcima. Na kraju se nalaze poglavlja koja motivišu dete da samo izmašta svoju priču nalik onima u knjizi.

Sačuvano u omiljne
9 termina 150 sati početni nivo
Džoni ima pune džepove dogodovština. Džoni je uglavnom veseo, ponekad tužan, retko ljut...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
399,20 RSD
499,00 RSD

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara