Novosti
17.03.2019.

PROMOCIJA KNJIGE GOLDEN SKY AUTORKE ZORANE JOVANOVIĆ ZORANNAH

Pozivamo vas na promociju novog romana Golden Sky autorke Zorane Jovanović Zorannah zakazanu za subotu 23. mart u knjižari Vulkan u Delta City-ju. Promocija počinje u 16 sati, a planirano je da druženje i potpisivanje knjige traju do 18 sati. 

Ako vas je knjiga Vanilla sky mlade blogerke Zorane Jovanović oduševila, sigurno ste s nestrpljenjem čekali nastavak Laninih avantura. Novi roman pod nazivom Golden sky pomeriće granice očekivanog i oduševiti sve vas koji već godinama volite i pratite Zorannah, najpopularniju modnu blogerku na našim prostorima.

Knjiga prati život glavne junakinje koja ima sve o čemu mlade devojke maštaju. Lana fotografiše, putuje, zarađuje i kao najmlađi travel bloger nalazi se među najuspešnijima na svetu. Putovanja su njena najdublja strast i zato je njen kofer uvek spreman. Putujući, fotografiše poznate ličnosti, prelepe pejzaže, magične zalaske sunca, istražuje druge zemlje i upoznaje njihovu kulturu, ali pre svega upoznaje bolje sebe. U njen naizgled savršen život nemir će uneti dečko kakvog je oduvek želela da ima. S njim će doživeti ljubav poput one sa filmskog platna. Pomeriće njen svet i ta  opčinjenost će trajati sve dok se jednog jutra ne probudi i shvati da u odrazu ogledala više ne prepoznaje sebe...

Autorka Zorana Jovanović rođena je u Beogradu 1990. godine. Završila je Akademiju del Luso, a modna je blogerka od 2011. godine. Ubrzo nakon što se pojavila, privukla je pažnju javnosti i danas se smatra jednim od najznačajnijih stilskih savetnika sa našeg područja, dok je i međunarodno sve poznatija. Do sada je napisala četiri knjige koje je objavilo Vulkan izdavaštvo: Life & Style, Life journal, Vanilla sky i najnoviju Golden sky

Zbog bolje organizacije promocije, molimo vas da prisustvo potvrdite putem mejla pr@vulkani.rs najkasnije do srede, 20. marta.

Sačuvano u omiljne
Lana sada ima dvadeset tri godine i život kakav bi poželela svaka devojka. Radi ono što...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
879,00 RSD
Ušteda 20%
1.099,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Nikad nisi tu. Nikad ne znam gde ćeš biti. Sva ta putovanja, taj tvoj manekenski posao,...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
879,00 RSD
Ušteda 20%
1.099,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Nakon velikog uspeha prve dve knjige, Zorana Jovanović, naša najpoznatija modna blogerk...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.199,00 RSD
Ušteda 20%
1.499,00 RSD
Sačuvano u omiljne
MODA 288153
"Mislim da se neka vrsta stila formira u detinjstvu. Ili voliš da se oblačiš i uživaš u...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.199,00 RSD
Ušteda 20%
1.499,00 RSD

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara