Novosti
18.11.2019.

Promocija knjige Bojana Jokanovića u knjižari Vulkan SC Promenada


Pozivamo sve borce za pravopis da nam se pridruže na potpisivanju knjige Bojana Jokanovića 100 Sizifovih pravopisnih pravila u subotu 23. novembra u tržnom centru Promenada (Bulevar Oslobođenja 119) u Novom Sadu sa početkom od 12 sati. Prisutni će biti u prilici da upoznaju autora, popričaju sa njim, pa čak i dobiju ilustraciju po želji. 

Knjiga 100 Sizifovih pravopisnih pravila i edukativne karte Sizifova pravopisna pravila bile su najprodavanije na ovogodišnjem Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga. Teolog i ilustrator Bojan Jokanović približio je pravopisna pravila mališanima, ali i starijim generacijama, na zabavan i jednostavan način. Uz knjigu i kartice ne samo da ćete rešiti sve jezičke nedoumice već ćete postati pravi eksperti u poznavanju pravopisa.

Gde god da se pojavi, autor Bojan Jokanović izaziva veliko interesovanje javnosti. Kako kaže, mnogo ljubavi, znanja i truda uložio je u borbu za pravopis srpskog jezika. Za postignut uspeh skromno kaže da su zaslužni svi oni koji su prepoznali njegovu ljubav i istinsku borbu. Jokanovićev rad na društvenim mrežama prati više od osamdeset hiljada ljudi. 

Sačuvano u omiljne
Uz edukativne karte iz edicije Učim i igram se – Sizifova pravopisna pravila, dete će n...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
399,00 RSD
Ušteda 20%
499,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Tugi ili tuzi? Neznam ili ne znam? Sumljam ili sumnjam? Sigurno se nekada zapitaš kako ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.039,00 RSD
Ušteda 20%
1.299,00 RSD

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara