Novosti
18.03.2022.

„TRAGOVIMA T. REKSA“ DŽERONIMA STILTONA USKORO U PRODAJI

 

Otkrijte misteriju neuništivih dinosaura sa omiljenim junakom! Uzbudljiva pustolovina na supertajnom ostrvu Tragovima T. Reksa uskoro u svim knjižarama Vulkan i na sajtu. Spremite se: Ostrvo dinosaura vas čeka, prepuno neverovatnih tajni i avantura od kojih zastaje dah!

Džeronimo Stilton, urednik Mišjih novosti, najpoznatijih novina na Ostrvu miševa, našao se u nedođiji u Pacovskom okeanu, među fosilima i hiljadugodišnjim stenama, i uhvatio se ukoštac sa tajnim zadatkom, njušku u njušku sa preslatkim (i za sve pare nestašnim) mladunčetom tiranosaura.

Knjige italijanske spisateljice Elizabete Dami o avanturama čuvenog miša, u kojima ga prate sestra Tea, rođak Trapola i sestrić Bendžamin, prevedene su na više od 35 jezika i prodate u 175 miliona primeraka širom sveta.

Serijal knjiga o Džeronimu Stiltonu u izdanju Vulkančića donosi niz naslova do sada neobjavljenih na srpskom jeziku. Najmlađi čitaoci će uz omiljene junake i nezaboravne dogodovštine otkrivati svet oko sebe i saznati više o istoriji, dinosaurima, umetnosti...

Saznajte kako se završio Stiltonov novi poduhvat! Knjigu Tragovima T. reksa iz serijala Ostrvo dinosaura potražite u najbližoj knjižari Vulkan ili na sajtu.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara