Novosti
04.04.2022.

„NEUSTRAŠIVO SRCE“ DŽENIFER DONELI U PRODAJI

 

Bajkovita priča o velikim životnim istinama

Roman Dženifer Doneli Neustrašivo srce, snažan poput poezije, povešće vas u uzbudljivu i romantičnu avanturu.

Jednom davno živela jedna prelepa devojka. Usne joj behu boje zrelih trešanja, koža meka i bela kao sneg, kosa crna kao gar. Ušla je u Mračnu šumu, a pored nje je jahao kraljičin lovac. Kada su stali da se odmore, lovac je izvukao bodež iz korica i uzeo joj srce. Nije se iznenadila. Otrovni glasovi govorili su da je previše dobra i naivna da vlada, a ona je poverovala u to. Ipak, uz pomoć sedam tajanstvenih stranaca, ona uspeva da preživi. Da li će pronaći svoje ukradeno srce pre nego što bude prekasno?

Reći ćete da je ovo samo priča, bajka i puka izmišljotina. Ali u dubinama Mračne šume dešava se mnogo više nego što možete da zamislite. Držite se staze, kažu. I ne ulazite u šumu. Jednog dana moraćete da zađete duboko i pronađete ono što vas tamo čeka. Ako to ne učinite, ono će sigurno pronaći vas.

„Morate sami da izaberete svoj put, a zatim da njime hodate. Bez obzira ako vam kažu da je to pogrešan put. Bez obzira da li je to ponekad težak, usamljen put. Želim da mladi čitaoci čuju da su njihovi izbori, njihovi ciljevi i snovi važni“, istakla je autorka.

Bajka o Snežani i sedam patuljaka pretvorena je u parabolu o strahu i ljubavi, koja će bez sumnje promeniti način na koji razmišljate o snazi, moći i pravom značenju reči „srećno do kraja života“. Roman poručuje da ljubaznost nikada nije slabost i da ljubav zaista sve pobeđuje.

Ljubav je meka stvar. Miriše na dim i zvuči kao kiša. Ima ukus ušećerenih jabuka. Ne košta ništa da se da, ali je dragocenija od mora dijamanata.

Knjige Dženifer Doneli su svetski bestseleri prevedeni na više od 15 jezika. Producenti projekata Zvezda je rođena i Big Little Lies rade na ekranizaciji njenog romana Devojka koja je pronašla svoje srce, u izdanju Vulkana.

Roman Neustrašivo srce potražite na našem sajtu ili u omiljenoj knjižari Vulkan.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara