Novosti
17.04.2023.

TVOJ GREH - Mersedes Ron - USKORO

Novi ljubavni TikTok hit. izdavački fenomen sa preko 75 miliona čitalaca na Wattpad-u. Nastavak romantične priče Moj greh, autorke Mersedes Ron.

Još više romanse ali i izdaja, razočaranje, misterija: sve vas to čeka u drugom delu romantične sage o lošem momku dobrog srca i dobroj devojci sa mnogo hrabrosti.

Kada se Noa zaljubila u Nika, znala je da njihova veza neće biti jednostavna. Oni su potpune suprotnosti, a kada su zajedno - varnice sevaju… u svakom smislu. Do sada je njihova strast bila moćnija od ponosa, ali razlike među njima i utvare koje vrebaju oboje, sve ih to neprestano dovodi u iskušenja, poput tempirane bombe koja preti da ih raznese. U ljubavi nije sve uvek med i mleko, a Nik i Noa moraju da nauče kako da se zajedno suoče sa preprekama i ne dozvole da ih iko razdvoji.

Da li je Noa zaista spremna da se suoči sa svojim strahovima i ponovo nekome veruje?

Da li će Nikolas uspeti da ostavi svoju prošlost iza sebe i otvori srce jednoj osobi?

Sve ovo saznaćete u drugom delu romantične sage španske autorke Mersedes Ron.

Ostavi komentar

Ostali komentari

  • Sara
    Sara

    Kada mozemo da ocekujemo treci deo, knjigu Nas greh?

    14.05.2023. 15:41
  • Knjižare Vulkan
    Knjižare Vulkan

    Poštovani, Nemamo tu informaciju. Trenutno imamo na stanju samo prvu i drugu knjigu ovog serijala. Drugi deo je tek izašao iz štampe. Ukoliko izdavač objavi treću knjigu imaćemo je i u našim knjižarama u ponudi.

    15.05.2023. 14:02
  • Joca
    Joca

    Da li imate ovu knjigu u Ušću?

    10.05.2023. 09:18
  • Knjižare Vulkan
    Knjižare Vulkan

    Poštovani, Trenutno imamo ovaj naslov na stanju u knjižari u TC Ušće. Stanje u knjižarama uvek možete proveriti i klikom na karticu ''PROVERI DOSTUPNOST U RADNJAMA''.

    10.05.2023. 09:23
  • Sandra
    Sandra

    Pozdrav Kada se ocekuje da knjiga Tvoj greh bude u prodaji?

    24.04.2023. 08:07
  • Knjižare Vulkan
    Knjižare Vulkan

    Poštovani, Ovaj naslov je još uvek u pripremi. Očekujemo ga uskoro u ponudi na sajtu i u knjižarama Vulkan. Možete se prijaviti na naš Newsletter da biste putem mejla dobijali vesti o najnovijim naslovima koji su u ponudi.

    24.04.2023. 13:18