Novosti
21.08.2023.

VULKANČIĆ I NUTRINO POKLON-AKCIJA

Za ponosne roditelje i uzbuđene školarce Vulkančić i Nutrino organizuju čudovišnu poklon-akciju u knjižarama Vulkan širom Srbije.

Vulkančić je podrška svim mališanima u svakoj njihovoj avanturi, pa i u jeku priprema za novu školsku godinu, a u susret prvom školskom zvonu, pojačanje stiže iz Nutrina, u najboljoj kombinaciji zdravih voćnih sastojaka.

Povratak u školu obeležavamo u svim knjižarama Vulkan, gde možete pronaći sve što vam je potrebno za početak nove školske godine – rančeve, pernice, notese, sveske, šolje, kutije za užinu, flašice i još mnogo toga, a uz svaku kupljenu Vulkančić knjigu ili školski pribor, na poklon dobijate zdrav i ukusan nutrino junior, omiljen svakom mališanu.

Vulkančić je i ovog leta pripremio fantastične edukativne knjige za sve uzraste, bojanke i interaktivne knjige za predškolce, kreativne blokove za prvake, sjajne avanturističke romane, nezaobilazne klasike, najpopularnije dečje naslove svetski poznatih serijala.

Sav potreban pribor za vrtić ili školu potražite u knjižarama Vulkan, a čudovišna Nutrino družina oduševljeno će se pobrinuti za dobru energiju.

Posetite nas i pripremite svog školarca za nove pobede!

 

NAPOMENE:

* Akcija traje od 21. avgusta do 3. septembra u svim knjižarama Vulkan.

** Akcija se ne odnosi na ONLINE porudžbine.

*** Poklon nutrino junior možete preuzeti na kasi uz kupljena izdanja Vulkančića ili školski pribor.

**** Uz jedan fiskalni račun dobijate jedan nutrino junior.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara