Novosti
11.09.2023.

„VESELI BROD“ SLOBODANA STANIŠIĆA - PREDSTAVLJANJE KNJIGE U VULKANU 19. 9. 2023.

 

U knjižari Vulkan u Sremskoj 2, 19. septembra od 12 sati

Pozivamo vas na predstavljanje knjige Veseli brod jednog od najnagrađivanijih savremenih pisaca za decu Slobodana Stanišića. Promocija će biti održana u knjižari Vulkan u Sremskoj 2 u utorak, 19. septembra, s početkom u 12 sati.

Veseli brod je vedra, razigrana i razmaštana knjiga za uživanje, lepotu i osmehe i prikazuje omiljenog dečjeg autora u sasvim novoj dimenziji.

Jedra piščevog broda nosi vetar radosti, a pesme i priče protkane su humorom. Čitalac je čas vešto uvučen u veselu priču, čas leti vedrinom pesme, dok se već sledećeg trenutka sve malo uozbilji i podstiče na razmišljanje.

Knjiga privlači pažnju kako osobenom sadržinom tako i neobičnom formom: pesme su debele, tanke, stepenaste, vijugave, stihovi imaju dva kraja, krilati su i izlomljeni, a priče pisane u duhu naših znamenitih stvaralaca za decu.

Slobodan Stanišić, pisac neiscrpne energije, jedan je od najistaknutijih autora za decu i mlade na ovim prostorima. Poznat je kao pesnik, prozaista i ilustrator. Njegov opus obuhvata više od trideset romana, pedesetak zbirki pesama, knjige priča i antologije. Vulkan je objavio više od dvadeset naslova ovog autora.

Novu knjigu Slobodana Stanišića Veseli brod možete potražiti na sajtu knjizare-vulkan.rs ili u najbližoj knjižari Vulkan.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara