Novosti
12.10.2023.

PROMOCIJA KNJIGA NIKOLE ĐURIČKA - "VRABAC DŽONI" I "KONAČNO DOGODOVŠTINE JEDNOG DŽONIJA"

Za najmlađe i svoje najvernije čitaoce Vulkan knjižare zajedno sa proslavljenim srpskim glumcem i piscem Nikolom Đuričkom organizuje događaj za pamćenje. Pozivamo sve dečake i devojčice, kao i njihove roditelje, da nam se u utorak, 17. oktobra, pridruže na promociji romana Vrabac Džoni i zbirke priča Konačno sve dogodovštine jednog Džonija izvanrednog Đurička, u knjižari Vulkan u Sremskoj 2 (Beograd) od 11 sati.

Na stranicama romana Vrabac Džoni zakoračićete u uzbudljivi svet i upoznati zanimljive junake – vrapca Džonija i vrabicu Lili. Otkrijte kroz kakve su avanture morali da prođu kad je u njihove živote iznenada ušla nepoznata ptica koja je izgubila pamćenje. Čitajući ovu dirljivu priču, mališani će spoznati značaj dobrote i prijateljstva. Osim zanimljivih karaktera, interesantne i uzbudljive priče, roman je obogaćen sjajnim ilustracijama Tihomira Čelanovića. Pisan je jednostavno, pitko, kako za mlađe, tako i za starije školarce, a sadrži i uputstvo za pravljenje kućice za vrapce.

Knjiga Konačno sve dogodovštine jednog Džonija nastavak je književnog prvenca Nikole Đurička – Dogodovštine jednog Džonija, koji mu je doneo Nagradu za najbolju knjigu u oblasti dečje književnosti na Sajmu knjiga u Novom Sadu 2019. godine. Upoznajte Džonija, ponekad tužnog, retko ljutog i pomalo zaljubljenog. On ne govori uvek istinu, ali veruje da su njegove priče istinitije od najvećih istina i imaju jedan jedini cilj – da na dečjim licima izmame široke osmehe.

Knjige Nikole Đurička možete potražiti na sajtu www.knjizare-vulkan.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara