Novosti
18.10.2023.

PREDSTAVLJENE KNJIGE NIKOLE ĐURIČKA U KNJIŽARI VULKAN

U knjižari Vulkan u Sremskoj 2 u Beogradu juče je održana promocija knjiga proslavljenog glumca i pisca Nikole Đurička Konačno sve dogodovštine jednog Džonija i Vrabac Džoni.

Radoznali pogledi dece i njihova brojna pitanja u prepunoj knjižari Vulkan dodatno su ulepšali atmosferu, a popularni Đuričko bio je strpljiv da odgovori svima i da sa širokim osmehom priča o svojim knjigama, ali i o privatnom životu, koji je interesovao mališane.

Đuričko je publici rekao kako je počeo da piše kao mlad i da je imao ideju da piše samo ono što je, kako kaže, zanimljivo.

Vulkan izdavaštvo je ranije objavilo inspirativnu i poučnu knjigu omiljenog glumca Vrabac Džoni, a početkom godine i zbirku priča Konačno sve dogodovštine jednog Džonija, koje je dopunjeno izdanje sa 15 novih priča.

Nova zbirka kratkih humorističnih priča nastala iz mašte izvanrednog Đurička, baš kao i prethodna Dogodovštine jednog Džonija, koji je njegov književni prvenac, ima jedan jedini cilj – da na dečjim licima izmami široke osmehe. Ova knjiga donela mu je Nagradu za najbolju knjigu u oblasti dečje književnosti na Sajmu knjiga u Novom Sadu 2019. godine.

Sve naslove možete potražiti na sajtu knjižare-vulkan.rs ili u omiljenoj knjižari Vulkan.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara