Novosti
01.11.2023.

Majićev bestseler „Deca zla“ konačno na malim ekranima

 

Metafora potrage za istinom: Majićev bestseler „Deca zla“ konačno na malim ekranima

Uzbudljiv domaći krimi-triler premijerno 2. novembra na platformi HBO Max

 

 

Serija Deca zla, zasnovana na bestseler romanu pisca i sudije Apelacionog suda u Beogradu Miodraga Majića, stiže 2. novembra na HBO Max kao prva srpska serija na toj platformi.

 

Pisan u vremenu koje je blisko nama i prepun neočekivanih obrta, triler Deca zla može da se uporedi sa najboljim primerima iz svog žanra. U središtu priče je ubistvo, a potraga za počiniocem biće samo okidač za niz drugih događaja koji će otkriti da je reč o zločinu punom strasti, osvete, opomene i simbolike.

 

„Vizije, halucinacije i proviđenja deo su ove priče i donose elemente fantazije u sirovi krimi-triler koji se događa na ulicama Beograda. Sam grad sa skrivenim mestima koja pomažu junacima da uspeju u svojim namerama postaje vrlo bitan i razvija atmosferu misterije u kojoj potraga za ubicom postaje metafora potrage za istinom“, navodi se u opisu serije.

 

Ekranizaciju popularnog trilera Miodraga Majića, koju čine 10 uzbudljivih epizoda potpisuju scenaristi Katarina Mitrović i Bojan Vuletić, dok je režija poverena Ivanu Stefanoviću i Vladimiru Tagiću.

 

U glumačkoj postavi su Radovan Vujović, Milica Janevski, Jovana Stojiljković, Zoran Cvijanović, Slaven Došlo, Nikola Kojo, Anica Dobra, Peđa Marjanović, Miodrag Dragičević i mnogi drugi.

 

„Ovo je serija koja će vas naterati da preispitate sve što znate o pravdi i zlu, i misteriji koja ih povezuje“, navodi se na Instagram nalogu produkcije Firefly.

 

Putem društvenih mreža oglasio se i autor, ne krijući zadovoljstvo uoči emitovanja prve epizode: „Beskrajno srećan! Prva srpska serija koja će biti premijerno prikazana na HBO! Hvala vam!“

 

Roman Deca zla, koji je objavilo Vulkan izdavaštvo, prodat je u više od 50.000 primeraka. U živopisnom i nepredvidivom trileru Miodrag Majić objašnjava kako da se sa zlom izbori bespomoćni pojedinac, da sačuva veru u zdrav razum i ne dopusti da zlo utiče na njegovu percepciju o sebi i drugima. Da li je moguće i kako da opstanu ljubav i dobro u svetu punom zla? Ukoliko još ne znate odgovor, potražite ga na stranicama bestselera Deca zla.

 

Triler koji je osvojio region Deca zla dostupan je na sajtu vulkani.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara