Novosti
16.04.2024.

GVOZDENI PLAMEN Rebeke Jaros - EKSkLUZIVNO Samo u Knjižarama Vulkan do 30.4.

 

EKSKLUZIVNO

Samo u Knjižarama Vulkan do 30. aprila

GVOZDENI PLAMEN Rebeka Jaros

Druga knjiga u serijalu Nebeski jahači

 

Od 20. aprila knjigu možete kupti u knjižarama Sremska 2, Vulkan Delta City, Vulkan SC Usce, Vulkan Mc Beograd, Vulkan SC Ada Mall i Vulkan SC Stadion, kao i ONLINE.
Od ponedeljka 22. aprila knjiga će biti dostupna za kupovinu u svim našim knjižarama.

Svi su očekivali da Vajolet Sorengejl umre tokom prve godine u Ratnom koledžu Bazgijat… uključujući i Vajolet. Ali trijaža je bila samo prva nemoguća provera da se eliminišu slabi, nedostojni i nesrećni.

Sad kad je počela prava obuka, Vajolet se već pita hoće li uspeti. Nije problem samo u tome što je obuka naporna i zlokobno surova, niti čak što je predviđena da nauči jahače da podnose još veći bol… Problem je novi zamenik zapovednika koji ima ličnu misiju da pokaže Vajolet koliko je nemoćna… osim ako ne izda muškarca koga voli.

Mada Vajolet ima slabije i krhkije telo nego ostali kadeti, ona ima pamet… i gvozdenu volju. A zapovednici zaboravljaju najvažniju lekciju koju je naučila u Bazgijatu: jahači zmajeva stvaraju svoja pravila.

Ali odlučnost da preživi neće biti dovoljna ove godine. Jer Vajolet zna tajnu koju su u Bazgijatu vekovima skrivali… i ništa, čak ni zmajska vatra, možda neće moći da ih spase.

 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara