Novosti
27.10.2011.

Na štandu knjižare Vulkan 28.10. Vladimir Arsenijević, Dule Nedeljković i Gorica Nešović.

Na štandu knjižare Vulkan u hali 4, u petak 28.10.2011. sa posetiocima će se družiti Vladimir Arsenijević, Dule Nedeljković i Gorica Nešović.

Od 17 do 18 časova VLADIMIR ARSENIJEVIĆ, autor kultnog romana U POTPALUBLJU za koji je dobio NIN-ovu nagradu, potpisivaće reizdanje ovog dela obogaćeno predgovorom autora, hronologijom događaja iz perioda o kome roman govori i pogovorom Teofila Pančića.

Istog dana od 18 do 19 imaćete priliku da se družite sa GORICOM NEŠOVIĆ i DULETOM NEDELJKOVIĆEM.


Sve Goricine knjige brzo su našle put do čitalaca, što je slučaj i sa NIJE STRAŠNO AKO PADNEŠ, STRAŠNO JE AKO NE USTANEŠ. Iako je smešta u zimski pejzaž, Gorica se u ovoj knjizi bavi najtoplijim, najdubljim i najintimnijim emocijama jedne žene. Glavna junakinja, Danica, u samo nekoliko hladnih zimskih dana doživljava najveće životne lomove, potpuno gubi tlo pod nogama, a onda postepeno, kroz ponovno otkrivanje draži malih stvari, pronalazi svoj put... Ona sazreva, postaje mudrija i shvata da zaista: Nije strašno ako padneš, strašno je ako ne ustaneš!


Novu knjiga Duleta Nedeljkovića MAMURLUK opisuju kao prvi srpski dokumentarno-kriminalistički roman. „Mamurluk“ je napeta i duhovita krimi priča kroz koju provejava miris osamdesetih – kada je Beograd malo više podsećao na London


Ostavi komentar

Trenutno nema komentara