Novosti
28.10.2011.

VESNA DEDIĆ, MARKO VIDOJKOVIĆ i DAVID ALBAHARI očekuju Vas u Subotu 29.10. na štandu Vulkana

U subotu, 29.10., na štandu knjižara Vulkan u hali 4 očekuju Vas VESNA DEDIĆ, MARKO VIDOJKOVIĆ i DAVID ALBAHARI.

VESNA DEDIĆ, jedna od najprodavanijih autorki, očekuje Vas  u subotu od 13 do 14 časova na štandu knjižara Vulkan, gde će potpisivati svoj roman  SUNCE MENI SUNCE TEBI. Sa Vesnom će biti i šest parova koji su napisali najlepše ljubavne poruke, a kojima će knjižare Vulkan pokloniti knjige u kojima će moći da uživaju tokom nagradnog putovanja koje su osvojili na konkursu za najlepšu ljubavnu poruku.

Marko Vidojkovic

Samo na štandu knjižara Vulkan svi poštovaoci MARKA VIDOJKOVIĆA imaće jedinstvenu priliku da subotnje popodne provedu uz autora knjiga KANDŽE, PLES SITNIH DEMONA, SVE CRVENKAPE SU ISTE, PIKAVCI NA PLAŽI, HOĆU DA MI SE NEŠTO LEPO DESI ODMAH... Ove godine je decenija od Markovog prvog učešća na Sajmu knjiga, i ovu desetogodišnjicu Marko Vidojković će obeležiti družeći se sa svojim čitaocima na Vulkanovom štandu od 15.30 časova.

David Albahari

Od 17.30 na štandu knjžara Vulkan biće i DAVID ALBAHARI, čija je poslednja knjiga KONTROLNI PUNKT univerzalna priča o besmislu ratovanja, pogubnosti predrasuda i nemoći pojedinca da bilo šta promeni.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara