Novosti
14.12.2011.

Žana Poliakov u knjižari Vulkan u Pančevu

U knjižari Vulkan u Pančevu (Njegoševa 10), u petak 16.12.2011., od 18 časova, sa čitaocima će se družiti Žana Poliakov i potpisivati svoje knjige „Lovemarks“ i „Soulfood“.

Žana Poliakov je umetnica, internet pionir, pisac, kuvarica, urednica prvog mindstyle magazina u Srbiji.... Žana je devica/lav, u kineskom horoskopu Bivo, ali se opisuje kao Pritajeni Tigar i skriveni Zmaj.

Autorka je neočekivano zabranjene knjige „Lovemarks ili još jedna knjiga o zbunjenosti“, koja je, kako sama kaže, neočekivano postala i bestseler. Druga knjiga „SoulFood“, sensational uvod u srećniji život je kolekcija uvodnika iz magazina Sensa.

...“ svi uvodnici iz magazina Sensa spakovani u jednu knjigu, za svaki dan, za torbu, za putovanja, poklon dragom prijatelju ili voljenoj prijateljici, za svakodnevnu inspiraciju i za životnu motivaciju. Kao amajlija, lucky charm koji nosiš sa sobom ili držiš pored kreveta. Ne čita se linearno, već zatvoriš oči i gde se stranica otvori - pustiš da te intuicija vodi“...

Žana Poliakov je neko ko uvek igra na sve ili ništa, ko uvek gleda na vedriju stranu života.... pridružite nam se u knjižari Vulkan u Pančevu i družeći se sa Žanom Poliakov doživite erupciju pozitivne energije.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara