Novosti
14.12.2011.

GORDANA KUIĆ U KNJIŽARAMA VULKAN U KRAGUJEVCU I ŠAPCU

Gordana Kuić, jedna od najpoznatijih domaćih književnica, autorka bestselera poput „Miris kiše na Balkanu“, „Cvat lipe na Balkanu“ u izdanju izdavačke kuće Alnari, dobitnica najznačajnijih književnih priznanja, družiće se sa svojim čitaocima u knjžarama Vulkan u Kragujevcu i Šapcu.

U petak, 16. decembra od 18 časova, u knjižari Vulkan u Kragujevcu (Vulkan -  Roda Centar Kragujevac, Save Kovačevića 48a) ljubitelji dela Gordane Kuić imaće priliku da se druže sa autorkom koja će potpisivati svoje knjige.

Narednog dana, u subotu, 17. decembra od 17 časova u knjižari Vulkan u Šapcu (Vulkan - Roda Centar Šabac, Jovana Cvijića bb) svi koji vole pisanu reč biće u prilici da im Gordana Kuić potpiše njihove primerke svojih dela.

Po delima Gordane Kuić snimane su televizijske serije, filmovi, igrane pozorišne predstave, ali i balet. Knjige Gordane Kuić su dugi niz godina među najtraženijim i najomiljenijim. Posetioci knjižara Vulkan u Kragujevcu i Šapcu imaće priliku da obraduju sebe ili drage osobe potpisanom knjigom Gordane Kuić ili da iz svojih domova donesu omiljeni naslov ove autorke, koja će im svojim potpisom dati posebnu vrednost.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara