Novosti
16.12.2011.

Kandidati za NIN-ovu nagradu u knjižarama Vulkan

Pisci Vladimir Kecmanović, Marko Krstić, Aleksandar Šurbatović i Krsta Popovski potpisivaće svoje knjige objavljene u izdanju Mono i Manjane 16. i 17. decembra u knjižari Vulkan u tržnom centru Ušće. Navedeni autori su se, kako je nedavno objavljeno, našli u širem izboru za ovogodišnju prestižnu NIN-ovu nagradu.

Kecmanović i Krstić, članovi grupe pisaca P-70, u petak 16. decembra od 18 do 20 časova potpisivaće svoja dela objavljena u ediciji „Putevi“ izdavačke kuće Mono i Manjana. Knjige „Top je bio vreo“ i „Sibir“ Vladimira Kecmanovića, od kojih je potonja nominovana za NIN-ovu nagradu, već su našle put do čitalačke publike u Srbiji, a njihov autor će, zajedno sa Markom Krstićem, piscem romana „Viktorija“, na promociji u knjižari Vulkan potpisivati knjige, uz koje će kupci dobiti vredan poklon.

U subotu, 17. decembra, sa početkom u 18 časova, svoje romane promovisaće Aleksandar Šurbatović i Krsta Popovski. Oba mlada pisca dobitnici su nagrade „Poziv na putovanje“ koju je u maju tekuće godine raspisala izdavačka kuća Mono i Manjana zajedno sa Grupom P-70. Knjige „Upokojavanje prosektora Majerhofera“ Aleksandra Šurbatovića i „Ej“ Krste Popovskog moći će da se kupe u knjižarama Vulkan, a uz njihove knjige kupci će dobiti vredan poklon. Oba autora će do 20 časova potpisivati svoje knjige i biti otvoreni za komentare i razgovor sa publikom.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara