Novosti
12.06.2012.

RAZGALITE DUH I HIDRIRAJTE KOŽU U VRELIM LETNJIM DANIMA!

U periodu od 13. juna do 9. jula, uz kupovinu dve od 10 novih hit knjiga na akciji, svaki kupac će dobiti ekskluzivan poklon - 'Srebrnu rosu'. Akcija se sprovodi u knjižarama Vulkan u Beogradu (Sremska, TC Ušće i TC Delta), Novom Sadu (Roda centar i Zmaj Jovina), Nišu i Kragujevcu. Požurite do svoje omiljene knjižare, zalihe 'Srebrne rose' su ograničene.

Verovatno nega kože nije prva stvar na koju pomislite, ali vaše telo u koje ulažete toliko vremena da izgleda dobro, ono će dobiti svoj pun sjaj samo ako obratite pažnji i na kožu. Nađite vremena za osnovnu negu kože bar u ovim opasnim letnjim mesecima. Nebriga o koži može imati za posledicu prerano starenje.

'Srebrna rosa' je potpuno prirodan proizvod, koji na jednostavan način i dugotrajnim efektom umiruje kožu, hidrira je i obezbeđuje joj pH balans. Zahvaljujući svom sastavu, Srebrna rosa blagotvorno deluje i ublažava brojne tegobe, kao što su posekotine, oderotine, opekotine, zapaljenja, alergije i mnoge druge.

 

Sastav:
Koloidno srebro
Pomoćne supstance - prečišćena voda

 

Koloidno srebro je prirodni antibiotik i najpouzdaniji saveznik u borbi  protiv neželjenih mikroorganizama koji nastanjuju i inficiraju površinu kože. U takvom obliku, a zahvaljujući savremenoj tehnologiji, dobar glas srebra se danas širi velikom brzinom. Osnovna snaga proizvoda Srebrna rosa je vrhunski spoj znanja i veština daleke prošlosti i tehnološkog napretka 21. veka.
Temelj i osnovnu kariku takvog spoja predstavlja 99,99% čisto srebro.

 

Naslovi na akciji:

1. Neočekivani gost - En Korkeakivi

2. Buda na tavanu - Džuli Ocuka

3. Ljubavologija - Bruno Šimleša

4. Sirota mala bogatašica - Bejb Voker

5. I am Love - Žana Poliakov

6. Tajna pisma kaluđera koji je prodao svoj ferari - Robin Šarma

7. Stajling za uspeh - Edit Hed

8. Najlepše mesto na svetu je ovde- Fransesek Miraljes i Kare Santos

9. Bez štikli- Frančeska Lančini

10. Govor tela u ljubavi - Alan i Barbara Piz


* akcija ne važi za online prodaju

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara