Novosti
05.09.2012.

Život bez ograničenja - Nik Vujičić u Srbiji

POZIVAMO VAS na humanitarne manifestacije, koje će se održati u Beogradu i Novom Sadu, gde ćete moći da čujete i upoznate Nika Vujičića, uživate u bogatom programu i na taj način pomognete našim sugrađanima sa posebnim potrebama, jer će sav prihod od prodaje karata biti poklonjen osobama sa invaliditetom.

Nik je rođen bez ruku i nogu, i bez ikakvog jasnog medicinskog objašnjenja za svoje stanje, Nik je krenuo za vedrim životnim ciljem kako bi uticao na svet. Njegova žarka želja za širenjem nade sa jedne strane sveta na drugi je zarazna i potpuno transformaciona. Iako suočen sa mnogobrojnim izazovima i preprekama, on veruje da mu je Bog dao snagu da prevaziđe ono što bi drugi nazvali nemogućim.

Nik je uspeo da prevaziđe svoje fizičke nedostatke i vodi nezavisan, bogat i ispunjen život, tako da može biti uzor svakome ko teži pravoj sreći. Stekao je međunarodno priznanje kao zagovornik sopstvene teorije motivacije, a njegova glavna poruka ljudima je da je najvažnije imati cilj u životu.

Obišao je više od 19 nacija i govorio pred više od dva miliona ljudi širom sveta pružajući nadu u mnogobrojnim školama, crkvama, zatvorima, sirotištima, bolnicama, stadionima, domovima za osobe sa invaliditetom pokazujući ljudima koliko su dragoceni. Autor je knjige Živeti slobodno.


Podršku ovoj humanitarnoj manifestaciji pružaju i neke poznate ličnosti iz naše zemlje, kao što su Novak Đoković, Princeza Katarina, Vlade Divac i drugi.

Prodaja karata za nastup Nika Vujičića počela je 5. septembra u beogradskim Vulkanovim knjižarama.
U ostalim gradovima prodaja karata počinje 6. septembra.

Cena pojedinačne karte je 500 dinara i sav prihod od ulaznica biće poklonjen osobama sa invaliditetom.

Kupovinom što većeg broja karata u ime vaše kompanije, koje možete pokloniti svojim prijateljima, kolegama i drugima, pružićete podršku i obezbediti veliku pomoć osobama koje su u najvećoj potrebi, a nisu u mogućnosti sami sebi da obezbede potrebna sredstva.

Nik Vujičić nastupa 21. septembra u Sava Centru, Beograd od 19:00h, a 22. septembra Nik gostuje u Novom Sadu u Velikoj hali Spensa od 19:00h

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara