Novosti
24.10.2013.

Druženje sa najčitanijim piscima u knjižari u Ušću 26. oktobra

Specijalni gosti Vulkan izdavaštva na ovogodišnjem Sajmu knjiga, družiće se sa čitaocima u knjižari Vulkan u SC Učće. Donato KariziTereza Revaj i Tes Stimson, u subotu, 26. oktobra, od 14 do 15,30 časova poptisivaće knjige i razgovarati sa publikom.

Italijanski pisac, Donato Karizi, koji je za svoju prvu knjigu Šaptač osvojio pet međunarodnih nagrada, autor trilera Lovac na dušebeogradskoj publici će predstaviti novi roman Vladar iz senke. Francuska autorka Tereza Revaj potpisvaće svoje knjige Zlatno doba nadeSvi snovi sveta i U dobi i u zlu, dok će američka spisateljica Tes Stimson, koja je našu publiku osvojila romanom Prevari me ako smeš, predstaviti novi ljubavni roman okovima nevere.

Biće to jedinstvena prilika da upoznamo ovo troje istaknutih pisaca svetke literature, čije su knjige na svim top listama širom sveta.

Nakon druženja sa stranim piscima, u subotu, 26. oktobra u knjižari Vulkan u SC Ušće nove knjige će potpisivati domaći pisci Vulkan izdavaštva.

Marinela Kvapil, autorka detektivskog romana Ubistvo u rijalitiju - Nikome ni reč gostovaće od 15,30 časova, od 16,30 sa čitaocima će se družiti Vesna Zakonović Arežina, autorka knjige Mama ipak zna najbolje, dok će od 17,30 gost knjižare Vulkan biti Marina Bulatović Barny, autorka romana Nina od Arabije.


Druzenje_sa_piscima 
 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara