Novosti
04.12.2013.

Proslava prvog rođendana knjižare Vulkan City Store!
Knjižara Vulkan City Store poziva vas da zajedno proslavimo prvi rođendan!

Od 9. do 15. decembra u ovoj knjižari, u Bulevaru kralja Aleksandra 94, organizovali smo akciju u kojoj je 15 hit naslova sniženo za 30%.
Na spisku tih naslova su: kuvar Džejmija Olivera Sve za 15 minuta, Veliki rat, Džozef Anton: Memoari, Svetlo u noći, Vladar iz senke, Možda nebo zna, Čuvari biblioteke, Đavo se sveti, Krivac, Nezaustavljiv, Bez milosti, Ples po vatri, Tajna pisma kaluđera koji je prodao svoj ferari, Ponoćne uspomene i U okovima nevere.

Tokom vikenda, 14. i 15. decembra svaku kupovinu nagradićemo poklonom, kao i dodatnim popustom od 20% na sva izdanja Vulkan izdavaštva, sem knjiga koje su već na akciji.

Pored ovih prodajnih akcija, imaćete priliku da se družite sa piscima Vulkan izdavaštva. U subotu, 14. decembra od 12 do 13 sati knjigu Mama ipak zna najbolje potpisivaće Vesna Zakonović - Arežina, od 13 do 14 časova Zorana Šulc Ukus greha, od 14 do 15 sati Srđan Krstić potpisivaće roman Misterija Beograd: Izgubljeni artefakt, dok će Aleksandar Gatalica Veliki rat potpisivati od 15 do 16 sati.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara