Novosti
14.02.2014.

Druženje sa Vesnom Zakonović Arežinom i Ivanom Kuzmanović

U subotu, 15. februara od 19 do 20 sati u okviru Shopping Weekenda, koji organizuje magazin Svet, u knjižari Vulkan na drugom spratu TC Stadion, sa čitaocima će se družiti pisci, Vesna Zakonović Arežina i Ivana Kuzmanović.

Vesna Zakonović Arežina pripada mlađoj grupi domaćih autora. Rođena je u Nišu, gde je kao đak počela da se bavi radio-voditeljstvom. Godine 1999. preselila se u Beograd i upisala Fakultet političkih nauka. Radi kao voditelj emisije Dan sa Vesnom na Radiju S. Srećno je udata i ima sina Bogdana. Autorka je tri romana – 'Macan', '(Ne)verujem u ljubav' i 'Mama ipak zna najbolje'. 

Ivana Kuzmanović je autorka knjiga „Od kada sam se zavolela – volim“, „U ime ljubavi“, „Amor portenjo“, „Lemurova ljubav“ i „Manje od tri“. Ivana Kuzmanović 2007. godine objavila je svoj prvi roman „Lemurova ljubav“ koji je postao kultna knjiga o ljubavi na području Srbije. Naredne godine, izlaskom romana „Manje od tri“, primljena je u Udruženje književnika Srbije. 2010. izdavačka kuća Laguna objavila je „Amor portenjo“, još jedan književni hit Ivane Kuzmanović, koja je svoje traganje za ljubavlju i sobom prenela na pisanje. 

Njeno sledeće književno ostvarenje „Od kada sam se zavolela – volim“ (jedna od najprodavanijih knjiga u Srbiji 2011. godine), delom romansirana studija o ljubavi, predstavlja esenciju dosadašnjih promišljanja, predstavljenih kroz ukrštanje tri aspekta: iskustvenog, psihoterapijskog i duhovnog. U godini u kojoj je postala majka, 2012. izašao je Ivanin roman „U ime ljubavi“, knjiga o snazi ljubavi i hrabrosti da se njena moć iskusi, knjiga koja pokreće na nivou najdubljih slojeva bića, delo koje govori o buđenju, sazrevanju i samospoznaji. 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara