Novosti
13.03.2014.

Vulkančićevi dani nauke i magije

Naredne dve subote u knjižari Vulkan u SC Ušće, rezervisane su za najmlađe. Dođite da se družite i upoznate čarobni svet nauke i magije, uz promociju knjiga Priručnik za male naučnike i Priručnik za male mađioničare.

U subotu, 15. marta od 12 do 13 sati moći ćete da izvodite najzanimljivije naučne eksperimente, a sedam dana kasnije, u subotu, 22. marta uživaćete u trikovima mađioničara Aleksandra.

Sve mališane koji dođu, očekuju pokloni.  

Priručnik za male mađioničare  poslužiće kao vodič i uputiti vas kako da izvedete izuzetno zanimljive eksperimente pomoću materijala koje uglavnom možete lako da nađete i kod kuće: nalaženje otisaka prstiju, merenje vremena reakcija u vašem okruženju i upoznavanje s Mesečevim menama, samo su neke od aktivnosti koje će vas zabaviti, ali i podstaći vašu maštu, kreativnost.

Priručnik za male mađioničare pomoći će vam da to i ostvarite, i to bez mnogo napora, a uz mnogo zabave. Ovo je kompletni vodič sa svim osnovnim trikovima koje svaki čarobnjak koji drži do sebe mora da zna, zajedno s receptima za najčarobnije napitke i jela. Knjiga će vam pomoći i da pripremite pravi pravcati čarobnjački pribor za tajna okupljanja.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara