Novosti
27.10.2014.

PROMOCIJA KNJIGE ĆAO AMORE

Pozivamo vas na promociju knjige Ćao amore  Milene Stojković koja će se održati u sredu 29.10 od 18:30 na našem štandu u hali 4 Beogradskog sajma. Pored autorke, učesnici u promociji biće i Vesna Stanojević (rukovodilac projekta Siguna kuća), Gorica Nešović (voditeljka) i Irena Bjeloš (saradnik pri adaptaciji na srpski).

Milena Stojković rođena je u Beogradu, a već dvadeset godina živi u Rimu, gde je diplomirala sociologiju i osnovala prvu evropsku agenciju za planiranje razvoda, Ćao amore. Godinama se bavi porodičnom medijacijom i koordinira timom profesionalaca (advokati za razvode, psihoterapeuti, medijatori, seksolozi, komercijalisti i savetnici) kako bi pružila pomoć neophodnu parovima koji se razvode ili žele da spasu narušeni odnos.

Prvobitno objavljena u Italiji, ova knjiga sublimira višegodišnje autorkino iskustvo na polju porodične medijacije i dotiče se svih aspekata sa kojima se 'budući bivši partneri' susreću tokom razvoda. Zahvaljujući brojnim saradnicima na ovoj knjizi, čitaoci će dobiti čitav niz instrukcija i konkretnih upustava kako da prebrode pravne, psihološke, ekonomske, porodične i druge probleme vezane za razvod. Posebnu zahvalnost dugujemo našoj saradnici na polju domaće legislative, gospođi Ireni Bjeloš.

Iako će ova knjiga svojim pozitivnim (a ponekad i šaljivim) pristupom svakako pokušati da opusti čitaoca i ulije mu nadu da 'i posle rezvoda ima života', ona nikako ne propušta da se osvrne na goruća pitanja vezana za nefunkcionalne veze: nasilje u porodici, sigurne kuće i sl.

 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara