Novosti
18.11.2014.

Promocija knjige Dragana Vojvodića Hraniti ego ili porodicu

Promocija knjige Dragana Vojvodića Hraniti ego ili porodicu, biće održana u četvrtak, 20. novembra u 18 sati u knjižari Vulkan u SC Ušče.

Pored predstavljanja knjige, biće održana i mini interaktivna radionica pod nazivom 'Prodajni tango - ko vodi ples, vi ili kupac?' Dragan Vojvodić je trener koji se bavi ljudskom dinamikom, naukom koja izučava ljudsko ponašanje. U ovoj knjizi autor razotkriva način prodaje koji je već toliko u upotrebi da ga kupci odlično poznaju. Kada se vaš način prodaje ne razlikuje od konkurentskih, postajete predvidivi i lako vas je kontrolisati...

DRAGAN VODVODIĆ je trener koji se bavi ljudskom dinamikom, naukom koja izučava ljudsko ponašanje. Ne veruje u dvodnevne ili višednevne seminare koji ne podučavaju već zabavljaju ljude. Zato u Srbiji vodi jedan ozbiljan program za lični i profesionalni razvoj pod nazivom Predsednički klub.

Godine 2009. odlazi u London na usavršavanje, a kasnije i u Baltimor, SAD, gde upoznaje ljude koji će mu promeniti pogled na profesiju i život uopšte.

Osim toga, izučava logoterapiju kod prof. dr Križe Katinića, načelnika psihijatrije u bolnici Sestre milosrdnice u Zagrebu, koji je imao privilegiju da uči direktno od dr Viktora Frankla, osnivača logoterapije. Godine 2012. na poziv fondacije prestolonaslednika Aleksandra i princeze Katarine Karađorđević, dobija čast da održi motivaciono predavanje sa Nikom Vujičićem, jednim od najuticajnijih motivacionih govornika na svetu.

Otac je ćerke Marije Anđele i srećno oženjen suprugom Marijom.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara