Novosti
17.03.2015.

Travel&Smile kartica vas nagrađuje

Travel&Smile kartica nagrađuje plaćanje turističkog aranžmana u vrednosti većoj od 50.000 dinara poklon vučerom za Vulkan knjižare u vrednosti od 2000 rsd ili sa dve karte za predstavu Pozorišta na Terazijama.
Ova akcija traje do 31.05.2015. godine, dok svi novi korisnici i dalje mogu da očekuju gratis, individualno ili porodično, putno osiguranje!
 
Jednako je atraktivna i mogućnost plaćanja aranžmana, avio i autobuskog prevoza Travel&Smile karticom na do 12 mesečnih rata, kao i popusti u turističkim agencijama partnerima Piraeus banke i akcije koje Banka priprema u zavisnosti od aktuelne sezone. 
 
Travel&Smile kartica se koristi i kao standardna kreditna kartica, uz pogodnosti poput beskamatnog perioda ukoliko se dug namiri u roku od 45 dana, besplatna SMS i e-mail obaveštenja o svim transakcijama, korišćenje stalnih popusta i povremenih akcija na prodajnim mestima sa kojima Banka ima ugovor o saradnji, mogućnost dopune kredita za mobilni telefon, učešće u nagradnim igrama koje organizuje VISA international i još mnoge druge.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara