Novosti
27.05.2015.

Vulkanovi dani iznenađenja

Za sve ljubitelje knjiga uvek spremamo nova iznenađenja pa smo tako rešili da vas obradujemo popustima, poklonima i druženjem sa poznatim piscima Vulkan izdavaštva.
 
Pozivamo vas da nam se pridružite na Vulkanovim danima iznenađenja:
29. maja u knjižari Vulkan u Sremskoj 2 gde će vas ugostiti Žana Poliakov od 17 do 19 časova koja će preporučivati knjige, potpisivaće primerke svojih knjiga i družiće se sa svim posetiocima.
 
5. juna u knjižari Vulkan u Bulevaru kralja Aleksandra 94 za preporuku o tome šta čitati ili pomoć pri odabiru knjiga moći ćete da se obratite Zorani Schultz od 17 do 19 časova koja će rado dati svoj savet.
 
12. juna Vulkanov dan iznenađenja biće organizovan i u knjižari Vulkan u Zemunu 25-27
 
Tih dana, u navedenim knjižarama biće odobren popust od 20% na sve naslove Vulkan izdavaštva, osim na naslove koji su već na akcijama. Članski popust tog dana neće važiti.
 
Za sve najvernije kupce na sajtovima Vulkan izdavaštva i knjižara Vulkan spremili smo i posebnu pogodnost.
Nagrađujemo vaše poverenja tako da 150 najvernijih kupaca sa sajta Vulkan izdavaštva i 150 kupaca sa sajta Knjižara Vulkan dobija dodatnih 15% popusta na odobrenih 20% popusta. 
Najvernijim kupcima će na e-mail adresu biti poslati vaučeri koje je potrebno odštampati i doneti dana za koji je dobijen vaučer u navedenu knjižaru kako bi se popust iskoristio. 
 
Sve kupce tog dana očekuje POKLON za svaku kupovinu.
Vidimo se!

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara