Novosti
17.08.2015.

DOĐITE DA ZAJEDNO UNIŠTIMO DNEVNIK!

Izdavačka kuća Vulkan odlučila je da iznenadi svoje čitaoce štivom, potpuno različitog koncepta od svega do sada viđenog, koje će im omogućiti da ispolje svoju kreativnost i iskažu svoja osećanja - Uništi dnevnik, autorke Keri Smit.
 
Celoga života trudite se da ne oštetite knjige koje čitate, vodite računa gde ih ostavljate, roditelji vas uče da knjige ne dodirujete prljavim rukama- svega toga svesna je autorka Keri Smit, koja je želela da napravi nešto sasvim različito. Očigledno je u tome i uspela, imajući u vidu da je knjiga prodata u preko 3 miliona primeraka širom sveta.
Smitova je osmislila dnevnik sa idejom da motiviše decu i tinejdžere da obrate više pažnje na svet oko sebe i da postavljaju što više pitanja. Ona želi da odvoji nove generacije od ekrana i da ih podstakne da provode vreme napolju.
Dnevnik se sastoji od niza zadataka, a neki od njih su: crtanje pomoću kafe, bacanje dnevnika sa velike visine, cepanje strana i ponovno vraćanje u knjigu, pravljenje kolekcije fleka, ušivanje stranica uz pomoć igle i konca, sakrivanje stranica u komšijsko dvorište.
 
Pozivamo sve zainteresovane da nas u subotu 22. avgusta od 12 do 13 časova posete u knjižari Vulkan u Ušću i da nam pomognu da zajedno uništimo dnevnik!
Svi posetioci imaće prilike da se na kreativan način oprobaju u uništavanju dnevnika i tog dana kupe svoj primerak po promotivnoj ceni.
Dnevnik koji zajedno uništimo biće izložen u knjižari Vulkan kako bi pružio inspiraciju drugim čitaocima i podstakao ih da stvari posmatraju iz drugog ugla.

Ostavi komentar

Ostali komentari

  • Jelena
    Jelena

    Mi bismo jupili ovu knjigu

    17.03.2021. 18:10