Novosti
06.04.2016.

Nik Vujičić ponovo u Srbiji

Čuveni motivacioni govornik Nik Vujičić ovog meseca posetiće Srbiju kako bi održao predavanja u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu i predstavio svoju novu knjigu Ostanite jaki.
 
Tokom prvog dana posete, u nedelju 17. aprila od 18h, Nik Vujičić će održati promociju i potpisivanje svoje knjige o vršnjačkom nasilju Ostanite jaki, koju objavljuje Vulkan izdavaštvo. Tim povodom će biti održana konferencija za medije u knjižari Vulkan u tržnom centru Ušće u Beogradu
 
U ponedeljak, 18. aprila, predviđeno je predavanje za 5.000 studenata Univerziteta u Novom Sadu u novosadskoj hali Spens, a zatim i obraćanje Kragujevčanima u hali Jezero.
 
Poslednjeg dana, u utorak, 19. aprila, Nik Vujičić će održati predavanje zatvorenog tipa o vršnjačkom nasilju u beogradskom centru Sava. Prenos predavanja biće uživo emitovan na televiziji, kao i u školama širom Srbije. Istog dana će u Nišu u hali Čair govoriti pred više od 5.000 ljudi.
 
OSTANITE JAKI
 
Nik je na sopstvenoj koži iskusio nasilništvo zbog toga što je „drugačiji“. Ipak, naučio je da ne treba da igra po pravilima nasilnika – a ni vi ne treba to da činite. U ovoj knjizi, Nik vam daruje strategije pomoću kojih možete da razvijete sistem za odbranu od nasilnika kako biste se nosili sa tim problemom tako što ćete postati jači, i spolja i iznutra.
 
Saznaćete kako da:
- pretvorite izazove u sjajne prilike (da, zaista!)
- uspostavite unutrašnju sigurnost i snagu
- ustanovite snažne vrednosti koje nijedan nasilnik ne može da uzdrma
- rešite probleme sa sajber nasilnicima
- razvijete duhovnu osnovu, koja će vam pomoći da zadržite mir i ostanete snažni
- pratite i kontrolišete svoje reakcije na osećanja koja u vama izazivaju nasilnici
- pomognete drugima koji su na meti nasilnika

Nasilnici žele da vas zlostavljaju. Umesto da im to dozvolite, možete da ih iskoristite da vam budu lična motivacija. Punom snagom napred i neka nasilnik guta prašinu za vama! Samo pitajte Nika – čoveka koji nema ni ruke ni noge, ali ima „neverovatno dobar život“. 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara