Novosti
27.06.2016.

Knjige Lorejn Paskal za samo 2499 dinara

LOREJN PASKALje ikona zdravog stila života, fitnesa, umerene i zdrave ishrane. Nakon knjige Zdravije iz rerne, pred nama je njen novi naslov na srpskom jeziku: Lako do zdravog obroka. Lorejn nas i u ovoj knjizi uči kako da spremamo ukusna, a ujedno zdrava i hranljiva jela. Svi recepti se jednostavno pripremaju i savršeno se uklapaju u dnevnu rutinu savremene zaposlene žene.

Od 27. juna do 25. avgusta obe knjige Lorejn Paskal: Lako do zdravog obroka i Zdravije iz rerne, dostupne su po akcijskoj ceni od 2499 dinara. U svim Vulkan knjižarama kao i na sajtu!


Sendviči od kriški jabuke sa puterom od kikirikija
 

ReceptSavršena brza i zdrava poslastica za vas i vaše najmlađe.

2 velike greni smit jabuke
6 kašika putera od kikirikija
25 g suvog grožđa, sušenih brusnica ili godži bobica (po želji)

Izvadite sredinu jabuka nožem za uklanjanje sredine jabuke. Isecite svaku jabuku horizontalno (suprotno od uobičajenog od vrha ka dnu) na šest režnjeva jednake debljine (oko 1 cm). Poslažite režnjeve jabuke u parove, tako da svaki režanj ima parnjaka slične veličine. Donje delove jabuka složite u jedan red, a gornje u red iznad njih. Namažite svaki donji deo kašikom putera od kikirikija i pospite ga sušenim voćem, ukoliko ga koristite. Stavite odozgo gornje delove jabuka i odmah poslužite. 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara