Novosti
06.10.2017.

Promocija i potpisivanje knjige Branke Kovačević

Knjiga koja će vas informisati, modno razbuditi, inspirisati, naterati na akciju i povesti u intimni modni svet Beograđanki koje su stil vredan divljenja gradile u svom gradu, ali i širom sveta. One su autentične, neponovljive i ostvarene žene.

Branka Kovačević i Vulkan pozivaju Vas na promociju i potpisivanje Brankinog prvog romana „Kako postati ikona stila? Beograđanke znaju“.

Promocija će biti održana u subotu, 07. oktobra u 12 časova, u knjižari Vulkan Ušće.

O knjizi:
Autorka Branka Kovačević uspela je da nam u knjizi dočara životne stilove osamnaest Beograđanki, i dok budete čitali njihove priče, osećaćete se kao da ste proveli popodne sa svakom od njih u dugom ćaskanju uz mirišljavi kapućino sa mnogo pene i kolačiće sa kremom. Saznaćete sve ono što žene zanima – gde se Beograđanke odevaju, zašto vole cipele, gde izlaze, da li se plaše starenja, u čemu je tajna njihovog uspeha… kao i mnoge druge tajne.

Ovo je zapis o jednom vremenu, trag budućnosti, sjajna priča o životnom i modnom stilu veoma posebnih žena, vremenu u kom su živele, stvarale i oplemenjivale svet svojom lepotom! Knjiga koju ćete čuvati, poklanjati i njene tajne otkrivati postepeno.

BRANKA KOVAČEVIĆ je dugogodišnji novinar sa velikim iskustvom. Trenutno je zaposlena u Ilustrovanoj Politici, a pre toga je deceniju i po radila kao urednik kulture u časopisu Bazar. Autor je preko 2.500 intervjua sa najpoznatijim ličnostima iz sveta domaćeg šou-biznisa. Godinama je u Bazaru uređivala rubrike Lične stvari, Mali vodič za hedonizam i Modni stil. Diplomirala je na Fakultetu političkih nauka na odseku za novinarstvo, završila je specijalističke studije News reporting i odbranila master na temu Ženska štampa. Živela je u Londonu i radila za najprestižniju britansku modnu kompaniju Burberry. 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara