Novosti
18.11.2017.

Nova knjiga Dena Brauna POREKLO u Knjižarama Vulkan

Dugo očekivana nova knjiga Dena Brauna POREKLO od 19. novembra u svim našim knjižarama.

Cena knjige biće snižena i možete je kupiti za samo 1978 dinara.

Profesor nauke o simbolima i verske ikonografije Robert Langdon odlazi u muzej Gugenhajm u Bilbao da bi prisustvovao šokantnom otkriću u istoriji čovečanstva koje je realizovao jedan od njegovih bivših studenata sa Harvarda, Edmond Kirš, milijarder i futurolog. Naravno, sve će krenuti naopako i u frenetičnom ritmu jer će Langdon, zajedno sa elegantnom direktorkom muzeja Ambrom Vidal, rešavati tajne koje je Kirš posejao. Uz to će morati da izbegava zamke koje mu nevidljivi neprijatelj postavlja, a moguće je i da ga sama kraljevska porodica ometa u istrazi.

Enigme, uzbudljiva otkrića i verske konspiracije su ponovo tu, a čitaoce očekuje i jedno malo iznenađenje u odnosu na prethodne romane. 


Kupci koji preko našeg sajta poruče ovaj naslov imaće besplatnu isporuku na teritoriji Srbije.*

* porudžbine ispod 2500 dinara koje se plaćaju karticom biće zadužene i na ptt troškove, ali će sa računa biti preuzet umanjen iznos.
** porudžbine ispod 2500 dinara koje se plaćaju uplatnicom, na uplatnici će imati zaračunate i ptt troškove. Prilikom plaćanja potrebno je uplatiti iznos umanjen za 150 dinara.
*** besplatna isporuka ne odnosi se na porudžbine sa isporukom van Srbije.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara