Novosti
14.05.2019.

PROMOCIJA ROMANA DECA ZLA AUTORA MIODRAGA MAJIĆA U NIŠU I NOVOM SADU


Posle veoma uspešne i posećene promocije u Beogradu, Vulkan vas poziva na predstavljanje knjige Deca zla autora Miodraga Majića u sledećim gradovima Srbije:

16. maj, Niš, knjižara Vulkan TC Forum, od 19 do 20 sati 

25. maj, Novi Sad, knjižara Vulkan Promenada, od 18 do 19.30 sati 

Čitaoci će imati jedinstvenu priliku da upoznaju autora, razmene ideje i porazgovaraju o trileru koji je ceo region ostavio bez daha. Prepun neočekivanih obrta i pisan u vremenu koje je blisko nama, roman krije zamke i nepredvidivo rešenje na samom  kraju. Već na prvim stranicama scena dramatičnog ubistva stvara dinamiku, a potraga za počiniocem biće samo okidač za niz drugih događaja koji će otkriti da je reč o zločinu strasti, osvete, opomene i simbolike. U živopisnom i nepredvidivom romanu autor Miodrag Majić objašnjava kako da se sa zlom izbori bespomoćan pojedinac, da sačuva veru u zdrav razum i ne dopusti da zlo utiče na njegovu percepciju o sebi i drugima. Da li je moguće i kako da opstanu ljubav i dobro u svetu punom zla? Odgovore pronađite na stranicama knjige Deca zla o kojoj svi pričaju.

Autor Miodrag Majić je po profesiji sudija Apelacionog suda u Beogradu. Doktorirao je krivično pravo specijalizujući se za međunarodno-krivičnopravnu oblast. Samostalno i u koautorstvu objavio je deset monografija i više od trideset članaka iz oblasti krivičnog i međunarodnog krivičnog prava, i učestvovao je u izradi najznačajnijih zakona u ovim oblastima. Predsednik je Upravnog odbora i jedan od osnivača Centra za pravosudna istraživanja (CEPRIS). Već desetak godina redovno objavljuje tekstove na svom blogu (www.misamajic.com), u kojima otvoreno govori o korupciji, nepotizmu i političkim pritiscima u pravosuđu.


 

Sačuvano u omiljne
DOMAĆI ROMAN 332054
U središtu romana Deca zla nalazi se dramatično ubistvo, a potraga za počiniocem biće s...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
849,00 RSD
Ušteda 15%
999,00 RSD

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara